Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a környezetemben minden nő foglalt, viszont szingli pasiból annyi van, hogy le lehetne rohanni egész Szíriát velük! Mit tegyek?
Bocs a hülye hasonlatért, de tényleg ez a helyzet. Vidéki nagyvárosban élek, egyetemváros. De sajnos ebben a korosztályban egy csajt sem ismerek aki nem foglalt, viszont a konkurencia nőszerzésre valami iszonyú nagy. A társkeresőktől már rosszul vagyok és az életkedvem is elmegy, persze ott még hatványozottan több a pasi, és a csajok vissza se írnak egy átlagosnak mint én.
Mit csináljak? Költözzek el? Pesten jobb a helyzet?
Nyugi majd ha nők gyereket akarnak akkor majd ők kergetnek téged.
Olyan 30 körül szokott lenni.
Igen, én is ettől félek. Hogy hiába költöznék fel Pestre, nem lenne jobb, mert ott meg rengeteg az "egzotikus" férfi, mert hát oda sem a nők mennek Afrikából, Kínából és Közel-Keletről, hanem 80-90%-ban férfiak, és azoknak alapból nyert ügyük van, rengeteg nő csak azért bukik rájuk mert másak mint a szürke magyar átlag. Ez nagyon lehangoló számomra, továbbá az is lehet, hogy az ottani nők még anyagiasabbak, mert ott az árak is magasabbak. És ami a szomorú, hogy gazdag nyugati pasiból is már Dunát lehet ott rekeszteni, mert mindegyik hódítani jön a pénzével. Szóval lehet, hogy csalódnék a fővárosban is, nem tudom.
Megértelek kérdező. Én nem vagyok csajozós típus, 30 vagyok, még eddig soha nem jött össze a dolog, de akárhányszor megtetszik valaki, arról kiderül, hogy foglalt :S
Szóval amiről te beszélsz igen súlyosan létező tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!