Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha a környezete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a környezetemben minden nő foglalt, viszont szingli pasiból annyi van, hogy le lehetne rohanni egész Szíriát velük! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Bocs a hülye hasonlatért, de tényleg ez a helyzet. Vidéki nagyvárosban élek, egyetemváros. De sajnos ebben a korosztályban egy csajt sem ismerek aki nem foglalt, viszont a konkurencia nőszerzésre valami iszonyú nagy. A társkeresőktől már rosszul vagyok és az életkedvem is elmegy, persze ott még hatványozottan több a pasi, és a csajok vissza se írnak egy átlagosnak mint én.

Mit csináljak? Költözzek el? Pesten jobb a helyzet?

2016. ápr. 26. 10:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Nyugi majd ha nők gyereket akarnak akkor majd ők kergetnek téged.

Olyan 30 körül szokott lenni.

2016. ápr. 26. 17:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt tapasztalom. Szintén egyetemvárosban élek. Mondjuk akik azt mondják, hogy az ember járjon programokra, rendezvényekre meg ilyen helyekre, az szerintem pesti. Itt nincs semmi! Abszolút semmi program vagy lehetőség az ismerkedésre.
2016. ápr. 26. 17:27
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Csak azt nem értem hogy akik azt írják járjunk el programokra azok mégis hogyan gondolják azt. Tegyük fel elmegy a (magányos) ember egy koncertre. Mi változik? Odasettenkedik egyenként mindenkihez vagy mondjuk hozzácsapódik egy csoporthoz és ott osztja az észt? Kicsit se néznének rá furcsán, vagy lenne irritáló számukra... Szóval nem értem attól még hogy valaki eljárna valahova mi változna.
2016. ápr. 26. 18:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Igen, én is ettől félek. Hogy hiába költöznék fel Pestre, nem lenne jobb, mert ott meg rengeteg az "egzotikus" férfi, mert hát oda sem a nők mennek Afrikából, Kínából és Közel-Keletről, hanem 80-90%-ban férfiak, és azoknak alapból nyert ügyük van, rengeteg nő csak azért bukik rájuk mert másak mint a szürke magyar átlag. Ez nagyon lehangoló számomra, továbbá az is lehet, hogy az ottani nők még anyagiasabbak, mert ott az árak is magasabbak. És ami a szomorú, hogy gazdag nyugati pasiból is már Dunát lehet ott rekeszteni, mert mindegyik hódítani jön a pénzével. Szóval lehet, hogy csalódnék a fővárosban is, nem tudom.

2016. ápr. 26. 23:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Megértelek kérdező. Én nem vagyok csajozós típus, 30 vagyok, még eddig soha nem jött össze a dolog, de akárhányszor megtetszik valaki, arról kiderül, hogy foglalt :S

Szóval amiről te beszélsz igen súlyosan létező tény.

2016. ápr. 27. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!