Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy ennyi a 35-40 vagy ezen életévek feletti
szingli?
Ezt úgy kérded, mintha ez valami baj volna.
A szerelem ritka - hát még a kölcsönös szerelem. És amikor nincsen kölcsönös szerelem, egyszersmind kölcsönös szándék a párkapcsolatra, az emberek szinglik.
2016. máj. 1. 10:10
12/51 A kérdező kommentje:
Élőben kell ismerkedni és kegyetlenül hazudni kell a korról. 3-4 évet letagadni, amikor meg komoly, akkor lehet elmondani, hogy ennyi az annyi. Ez csak picike csalás, jobb mint egy megcsalás.
#11-es: az emberek ebben a korban nem simán szinglik, mert nem találják meg a szerelmet, hanem olyan szinglik, akik között a 99%-már feladta, hogy megtalálja. És ez az igazi gond.
Ahogy írod, a szerelmet, a kölcsönös szerelmet nehéz megtalálni, de ha otthon ülsz a sarok felé fordulva akkor még nehezebb, ha bárki aki közelít feléd, az lepattan a falról, akkor még nehezebb, és a 30-as korosztálynál (tisztelet a kivételnek) egyértelműen ez megy
2016. máj. 1. 10:12
14/51 A kérdező kommentje:
Én is már 31 vagyok. 7 évvel fiatalabb párom volt. Én már családot akartam, a nő még élni akart. Ki is dobott. Bezzeg a tőlem idősebb exe, aki ennyi évesen nem dolgozik, az jó neki megint (összejöttek).
13: Értem, de ezt a tapasztalatodat nem tudom alátámasztani.
2016. máj. 1. 10:14
16/51 A kérdező kommentje:
Egy 33 éves nő azért úgy tudom 39-40 ig keres párt. Mikor voltam társkeresőn, ezt láttam zömében.
Kérdező: ezért is nem feltétlen erőltetem a 20-as korosztályt.
Egy fiatal lány még szórakozni akar, és nem tekint a kapcsolatunkra úgy, hogy az valahova tart. (persze, lehet, hogy magát is becsapja, de egy 20-on éves lány mikor majd végre gyereket, családot akar akkor 30-as évei elején, akkor nem egy 40+-os pasival fogja akarni). Arra meg nincs sok igényem, hogy csak a forrást biztosítsam a laza életmódhoz, mert megtehetem. Nem feltétlen gyerket és házasságot akarok itt és most, de olyan kapcsolatot igen, aminek ez lehet a vége.
2016. máj. 1. 10:17
"hazudni kell a korról. 3-4 évet letagadni, amikor meg komoly, akkor lehet elmondani, hogy ennyi az annyi" - Na, nálam ezzel el is vágná magát a másik...
2016. máj. 1. 10:18
Szerintem ott van az ok, hogy ebben a nagy "fogyasztói társadalomban" teljesen eltorzult sok embernek a pszichéje, meg a mentális irányultságai...Éshát a társadalmi példák okán, illetve a média agymosásának következtében sok ember gondolkodása-késztetései abnormális mértékben fordult a "fogyasztás", és az anyagi javak halmozásának az irányába...Azért az őrület szerintem, hogy 20-as-30-as-40-es stb,stb, emberek sokasága GYEREKES MÓDON olvad el a gyönyörtöl, és az elégedettségtöl, ha sikerül MEGVENNIE a pénzéböl ezt, vagy azt, amire már "régen vágyott"...Aztán meg ezek után úgy érzi magát, mint aki "megtalálta végre az élete értelmét, és célját"...Aztánmeg hogy mondjuk még 40 évesen is szingli? Meg ahogy mondani szokás,"se kutyája,se macskája"?? Hát az meg ugyan kit érdekel...ŐKET biztosan nem...Rengeteg ilyen embert ismerek énis, férfiakat és nőket is vegyesen...És mindig el szoktam csodálkozni azon, ha belegondolok abba, hogy miként lehet az, hogy 40-es férfiaknak MÉG SOHA SEM volt nőjük, sőt, A JELEK SZERINT MÉG A SZERSZÁMUK SE VISZKET SOHA NŐKRE, olyan elégedett életet élnek NŐ NÉLKÜL hogy az csak na...És ugyancsak 30-as,40-es nők tömegei élnek világ nyugalmával egyedül, család,gyerek nélkül, hogy azon megintcsak teljesen elámul az ember...És nem értem én ezt az egész mai szellemiséget sehogyse...Meg ezeket az embereket sokszor...Szóval ezen a téren nem vagy egyedül, kérdező...
2016. máj. 1. 10:19
20/51 A kérdező kommentje:
Viszont van olyan olyan férfi ismerősöm, hogy már 46 éves, igaz nem szegény, nem is néz ki rosszul, b csak 170 centi magas, mégis mindig huszonéves barátnői vannak. Most is. Van akinek ez megy.
Kapcsolódó kérdések: