Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy ennyi a 35-40 vagy ezen életévek feletti szingli?

Én 34 vagyok és férfi, ráadásul kapcsolatban elég régóta.
ÚGy vélem, hogy mi együtt fogunk már maradni, mert összeillünk, de ha valami oknál fogva mégsem így menne, én nem akarnék többi ilyen hosszú kapcsolatot, kizárólag szexkapcsolatokat.
Ez, így túl sok lemondással jár, ráadásul kb. 5 évembe telt, mire tényleg megbíztam benne. Nem hiszek benne, hogy még egy ilyen nővel lenne dolgom, de szexelni akarok.

Nagyon örülnék ha jutna nekem is egy abból a sok 30 környéki értelmes,kedves,viszonylag csinos szingli nőből.
Egy olyat keresnék aki családra,harmonikus kapcsolatra,nyugalomra vágyik mellettem és nem kacsintgat más férfiakra.

19: ... hogy nagyon kevesen alkalmasak bármiféle tartós vagy mély emberi kapcsolatra a mentális defektjeik miatt.
A szerelmi kapcsolat pedig aknamező ebből a szempontból.

Az én volt párom is 33.
Egy kapcsolata volt előttem, szült neki egy gyereket is. 3 éves volt a gyerek, amikor az apja nagyon rossz útra lépett, így kidobta. Utána 7 évig egymaga, illetve a szüleivel nevelte a gyerekét. Ez az 1 csalódása volt. Sajnos nagyon hozzászokott az egyedülléthez, nem meri teljesen feladni a függetlenségét, mert fél. Hogy mi miatt, ezt képtelen elmondani. Makacs is ráadásul, ez pedig a szülői neveltetés végett van. Sajnos, teljesen nem mert megnyílni, pedig boldogok voltunk. Fél elmondani mit akar, hogyan akarja, fél a sérüléstől, fél a kötődéstől. Nagyon nehéz így. Mindketten hibáztunk. Én sok voltam, ő pedig nem merte ezt elmondani és ok nélkül szakított. Utána még 2 hónapig húzta az időt, mert bizonytalan volt. Ígérgette hogy megbeszéljük, aztán nem volt rá képes. Utána csúnyán kifordult magából és olyanokat vágott hozzám, ami marhaság, Egyik kijelentésével ütötte a másikat, nem ismert be és letagadott inkább dolgokat. És végig zavarban volt. Még most is, mert nem mer a szemembe nézni, vagy kerüli a szemkontaktust. Munkatársak vagyunk egyébként. Teszem hozzá hogy valóban őszinte szerelemmel szeretett, mert minden tekintete és tette, szava szerelem volt. De ez a lelki sérülés lenyomja, nem mer átlépni rajta. Inkább homokba dugja a fejét.
Így hogy munkatársak vagyunk, nagyon nehéz dolog ez. Még egyszer megpróbálok vele beszélgetni ha hajlandó lesz rá. Ha nem, otthagyom a munkahelyem, ha nem látom, akkor jobb lesz idővel. De addig felesleges randiznom, amíg ez az állapot fent áll.
Se magam, se mást nem fogok becsapni és ámítani addig.

30-as.
Vegyél erőt magadon és állj le a szerrel. Ha van célod amiért le akarod rakni, sikerülni fog. Csak akarni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!