Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, hogy ennyi a 35-40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy ennyi a 35-40 vagy ezen életévek feletti szingli?

Figyelt kérdés
Szinte minden 2. ember az, ahogy látom a környezetemben. Aki meg házas, nagy eséllyel elválik. Miért? Nincs tolerancia?
2016. máj. 1. 09:36
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

Én 34 vagyok és férfi, ráadásul kapcsolatban elég régóta.

ÚGy vélem, hogy mi együtt fogunk már maradni, mert összeillünk, de ha valami oknál fogva mégsem így menne, én nem akarnék többi ilyen hosszú kapcsolatot, kizárólag szexkapcsolatokat.

Ez, így túl sok lemondással jár, ráadásul kb. 5 évembe telt, mire tényleg megbíztam benne. Nem hiszek benne, hogy még egy ilyen nővel lenne dolgom, de szexelni akarok.

2016. máj. 1. 10:21
 22/51 anonim ***** válasza:

Nagyon örülnék ha jutna nekem is egy abból a sok 30 környéki értelmes,kedves,viszonylag csinos szingli nőből.

Egy olyat keresnék aki családra,harmonikus kapcsolatra,nyugalomra vágyik mellettem és nem kacsintgat más férfiakra.

2016. máj. 1. 10:24
 23/51 anonim ***** válasza:
19: Ez igaz.
2016. máj. 1. 10:24
 24/51 anonim ***** válasza:

19: ... hogy nagyon kevesen alkalmasak bármiféle tartós vagy mély emberi kapcsolatra a mentális defektjeik miatt.

A szerelmi kapcsolat pedig aknamező ebből a szempontból.

2016. máj. 1. 10:26
 25/51 Titusztitusz ***** válasza:
11%
Szia 23-as...Örülök neki hogy egyetértünk...Akkor csak lehet valami a meglátásaimban, ha mások is így látják a dolgot...
2016. máj. 1. 10:28
 26/51 anonim ***** válasza:
De azért ezek nem csak 35-40 felett játszanak. A fiatalabbak között még inkább jelen vannak. azért a korral az embernek van esély bölcsülni és tanulni a saját és mások hibáiból, igazságokat felismerni, stb.
2016. máj. 1. 10:30
 27/51 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van annak a válaszolónak aki a fogyasztói társadalmat okolja,de ettől függetlenül még egymásra találhatnának azok a férfiak és nők akiket ez hidegen hagy.Ők az internet korában egymásra kellene,hogy találjanak és boldogan élhetnének egymás mellett függetlenül a fogyasztói társadalom okozta torz világképtől.
2016. máj. 1. 10:36
 28/51 Titusztitusz ***** válasza:
8%
24-es...Tudod, hogy nekem mi mindig a legérthetetlenebb dolog, sok mai ember esetében? Mint arra utaltam fentebb is, az, amikor látom, hogy 20-as, 30-as, 40-es férfiakat EGYSZERŰEN HIDEGEN HAGYNAK A NŐK...Mivel énis férfi vagyok, tudom jól azt, hogy micsoda kellemetlen érzés az, ha már eltelt mondjuk 2-3 nap, és még nem volt módom valami miatt szexre...Ilyen esetekben az ember majd megőrül...És akkor látok férfiakat(??) akikröl mindenki tudja a környezetükben, hogy mondjuk még 40 éves korukra sem voltak még nővel...Meg nemis érdeklik őket a nők...Hiába PRÓBÁLKOZNAK BE NÁLUK a már "minden mindegy, csak valami férfi legyen már végre" kategóriás nők pl. kétségbeesetten, az ilyen csókáknak még a szemük se rebben még a legnyiltabb női ajánlatokra-próbálkozásokra sem...És mennyi, de mennyi ilyen ürgét ismerek...Nem értem én ezeket a fickókat sehogyse...Mást nem tudok továbbra sem mondani sajnos...
2016. máj. 1. 10:37
 29/51 anonim ***** válasza:

Az én volt párom is 33.

Egy kapcsolata volt előttem, szült neki egy gyereket is. 3 éves volt a gyerek, amikor az apja nagyon rossz útra lépett, így kidobta. Utána 7 évig egymaga, illetve a szüleivel nevelte a gyerekét. Ez az 1 csalódása volt. Sajnos nagyon hozzászokott az egyedülléthez, nem meri teljesen feladni a függetlenségét, mert fél. Hogy mi miatt, ezt képtelen elmondani. Makacs is ráadásul, ez pedig a szülői neveltetés végett van. Sajnos, teljesen nem mert megnyílni, pedig boldogok voltunk. Fél elmondani mit akar, hogyan akarja, fél a sérüléstől, fél a kötődéstől. Nagyon nehéz így. Mindketten hibáztunk. Én sok voltam, ő pedig nem merte ezt elmondani és ok nélkül szakított. Utána még 2 hónapig húzta az időt, mert bizonytalan volt. Ígérgette hogy megbeszéljük, aztán nem volt rá képes. Utána csúnyán kifordult magából és olyanokat vágott hozzám, ami marhaság, Egyik kijelentésével ütötte a másikat, nem ismert be és letagadott inkább dolgokat. És végig zavarban volt. Még most is, mert nem mer a szemembe nézni, vagy kerüli a szemkontaktust. Munkatársak vagyunk egyébként. Teszem hozzá hogy valóban őszinte szerelemmel szeretett, mert minden tekintete és tette, szava szerelem volt. De ez a lelki sérülés lenyomja, nem mer átlépni rajta. Inkább homokba dugja a fejét.

Így hogy munkatársak vagyunk, nagyon nehéz dolog ez. Még egyszer megpróbálok vele beszélgetni ha hajlandó lesz rá. Ha nem, otthagyom a munkahelyem, ha nem látom, akkor jobb lesz idővel. De addig felesleges randiznom, amíg ez az állapot fent áll.

Se magam, se mást nem fogok becsapni és ámítani addig.

2016. máj. 1. 10:38
 30/51 anonim ***** válasza:

30-as.

Vegyél erőt magadon és állj le a szerrel. Ha van célod amiért le akarod rakni, sikerülni fog. Csak akarni kell.

2016. máj. 1. 10:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!