Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, hogy ennyi a 35-40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy ennyi a 35-40 vagy ezen életévek feletti szingli?

Figyelt kérdés
Szinte minden 2. ember az, ahogy látom a környezetemben. Aki meg házas, nagy eséllyel elválik. Miért? Nincs tolerancia?
2016. máj. 1. 09:36
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy társkeresőkön a nők nagy része hamar törli magát, mert annyi 40-es, 50 es házas férfi ír szex reményében, meg mutogatja a farkát nekik, hogy menekülnek. Aztán már minden férfiről ezt gondolják.
2016. máj. 1. 10:49
 32/51 anonim ***** válasza:

Kérdező: a társkeresőn rengeteg olyan férfi van, aki miatt már-már én szégyenlem, hogy férfi vagyok, de ennek megvan a másik oldala is.

Én például azért töröltem magam, mert nőkből is rengeteg a kamu. Csak a saját tapasztalataim:

- életkor: nem 1-2 évet tagad, hanem a nálam 3 évvel fiatalabb nőről kiderül, hogy 5-el idősebb, és valami 29 éves fotója van fent

- családi állapot: már éppen válunk, nem is alszunk egy szobában, nem ért hozzám 10 éve, de most mennem kell, mert hazajöt

- gyerekek száma: 0 helyett kiderül, hogy 0-nál nagyobb szám szerepel ott

- valójában nem is keresek társat, csak itt lógok, még az exembe vagyok szerelmes, az 5. randin jövök rá, hogy jó volt, hogy mindenhova elcipeltél, de igazából van valaki az életemben 1 éve, csak most éppen szünetet tartunk, barátkozni akarok, 10 éve vagyok a társkeresőn, és még senki nem felelt meg az igényeimnek a 2. randihoz, etc-etc...

2016. máj. 1. 10:53
 33/51 anonim ***** válasza:
0%
#31 de mindig csak rossz híreket olvasok itt a gyakorin, csoda, h a szerhez nyúltam, és lássuk be nem segít ez az oldal nekem, más oldalakat meg nem ismerek. :( esetleg van csaj, aki tudna segíteni a problémámon, hátha lefoglalna, és akkor leállnék az anyaggal. jó lenne :)
2016. máj. 1. 10:55
 34/51 A kérdező kommentje:
A még nem is annyira szép nőket is elrettenti a társkereső. Én is voltam ott mostanság a szakításom után 3 hétig, hát elég rémes volt. Nem vagyok ronda, de jó ha 30 ból 3 írt vissza, hogy ismerkedne velem. Vagyis 6 volt az a 3, de a 3 másik írt, hogy messze lakom így kizárta dolog. A maradék 3 ból 1 el sikerült a kapcsolatot fent tartani, mert olyan hamar kifényezték az egójukat a pasik az oldalon, hogy alig jöttek már fel. Ami először napi 2 volt, az lett naponta, majd 3 naponta. Végül már heti 1. Elmondásuk szerint annyi levelet kaptak egy nap, hogy már nem győzték. Pedig 27+ éves átlagnők voltak, nem szépek. Így nem lehet ismerkedni. Fel is adtam a társkeresőzést. Akivel meg sikerült volna a randit összehozni, az meggondolta magát, mert túl hamar akartam a dolgot (2 hét).
2016. máj. 1. 11:00
 35/51 A kérdező kommentje:
,,Drogos" barátom ezt neked kell megoldanod, nem a nőre várni. Mindenki saját magáért felelős. Mondjuk nekem fősulin volt ismerősöm, züllött, drogos alak, mégis voltak szép női. De pont, hogy még jobban a kábszerre szokott a női mellett.
2016. máj. 1. 11:02
 36/51 anonim ***** válasza:
pár év kutakodás után azon a véleményen vagyok hogy a nőknek a legjobb férfi kell és van aki 30 évesen leadja az igényeit van aki 30-40 évesen is az izmos magas helyes férfira vár! 2 férfi többlet van nyaranta tele a városok férfi turistákkal akik tudjuk miért jönnek ide! a férfiaknál az van hogy ha nem jön össze neki nő 28 30 éves korára feladja a párkeresést (mint én)! minek fektessek olyanba energiát pénzt ami nem hoz hozamot! 2 a férfi megoldja ha sexre van szüksége itthon virágzik a prostitúció ez se véletlen. 3 sok férfi nem tudja teljesíteni a nők alap elvárását legyél magas helyes ne lakj otthon legyen kocsid!
2016. máj. 1. 11:02
 37/51 A kérdező kommentje:
Képtelen vagyok vidéken nettó átlagbérből, diplomásként-de nem mérnök (vidéken 170 körül ) megfelelő közeget biztosítani egy nő számára. Saját lakásom még nincs, de albérletben egyedül élek. Autóm szerencsére van. Így sem könnyű.
2016. máj. 1. 11:23
 38/51 A kérdező kommentje:
Csak ugye felvetődik a kérdés, hogy sok olyan pár van, hogy szép a nő, a férfi hírből sem üti meg az átlagot, valami piszok jól sem keres, mégis együtt vannak. Sőt sokszor a pasi még piál is, van aki veri is a párját. A rendes, tanult, vicces, nem ronda meg legyen 30 felett is magányos.
2016. máj. 1. 11:25
 39/51 anonim ***** válasza:

Kérdező:ha tényleg érdekel, hogy mi tartja össze az ilyen párokat, akkor érdemes ezek pszichológiai elemzéseit olvasni, bár ott sincs egységes elmélet, sok ötlet van, de abban talán kivétel nélkül egyetértés van, hogy a gyerekkor sérülései okozzák ezeket a kapcsolatokat.

Én is ismertem olyan nőt baráti társaságban, aki piszok jól keresett, nem volt egy bombázó, de csinos vékony volt, diploma miegymás, és mégis mindig munkanélküliség határán táncoló, alkohol problémákkal küzdő pasikkal ment a szenvedés, a "normális" férfiakra rá sem nézett. Nála például egyértelmű volt, hogy a kísértetiesen hasonló apja miatt keresi ezt a típust, csak éppen ami kívülről egyértelmű, az neki nagyon nem volt az.

2016. máj. 1. 11:30
 40/51 anonim ***** válasza:
mármint pszichológiai témájú könyveket, kicsit furán írtam az előbb
2016. máj. 1. 11:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!