Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy ennyi a 35-40 vagy ezen életévek feletti szingli?

Kérdező: a társkeresőn rengeteg olyan férfi van, aki miatt már-már én szégyenlem, hogy férfi vagyok, de ennek megvan a másik oldala is.
Én például azért töröltem magam, mert nőkből is rengeteg a kamu. Csak a saját tapasztalataim:
- életkor: nem 1-2 évet tagad, hanem a nálam 3 évvel fiatalabb nőről kiderül, hogy 5-el idősebb, és valami 29 éves fotója van fent
- családi állapot: már éppen válunk, nem is alszunk egy szobában, nem ért hozzám 10 éve, de most mennem kell, mert hazajöt
- gyerekek száma: 0 helyett kiderül, hogy 0-nál nagyobb szám szerepel ott
- valójában nem is keresek társat, csak itt lógok, még az exembe vagyok szerelmes, az 5. randin jövök rá, hogy jó volt, hogy mindenhova elcipeltél, de igazából van valaki az életemben 1 éve, csak most éppen szünetet tartunk, barátkozni akarok, 10 éve vagyok a társkeresőn, és még senki nem felelt meg az igényeimnek a 2. randihoz, etc-etc...

Kérdező:ha tényleg érdekel, hogy mi tartja össze az ilyen párokat, akkor érdemes ezek pszichológiai elemzéseit olvasni, bár ott sincs egységes elmélet, sok ötlet van, de abban talán kivétel nélkül egyetértés van, hogy a gyerekkor sérülései okozzák ezeket a kapcsolatokat.
Én is ismertem olyan nőt baráti társaságban, aki piszok jól keresett, nem volt egy bombázó, de csinos vékony volt, diploma miegymás, és mégis mindig munkanélküliség határán táncoló, alkohol problémákkal küzdő pasikkal ment a szenvedés, a "normális" férfiakra rá sem nézett. Nála például egyértelmű volt, hogy a kísértetiesen hasonló apja miatt keresi ezt a típust, csak éppen ami kívülről egyértelmű, az neki nagyon nem volt az.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!