Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, őszintén ti örülnétek, ha ennyire izmos férfiak próbálkoznának nálatok? Őszintén légy szíves.
Inkább taszít...
Ipkisz Láb: Ti is méregetitek a hasonlóan kigyúrt nőket, sőt, már azt is, akin kicsit jobban meglátszik az izom. A Te logikád szerint, akkor ők nagyon is bejönnek nektek, hiába állítjátok, hogy az mennyire gusztustalan. Sőt, az ilyen férfiakat is rendesen megnézitek. Talán ők is izgatnak?
Bakker, ha egyszer azt mondom, hogy nem tetszenek az ilyen pasik, akkor azt mi a búbánatos pi.csáért nem lehet elhinni?
Mi okom lenne egy noname oldalon hazudni, név nélküli, ismeretlen emberek számára???
Ezt fejtse ki nekem valaki!
Hőgyeim, drága gyékás tőgyeim, igazság szerint egy profi testépítő magasról leszarja, hogy mi a silány véleményetek. Ő nem azért edz, nem azért diétázik, hogy mindenféle jöttment bulának bejöjjön, hogy decukifijúú.
Ez egy életstílus, csak a miheztartás végett. Ő magával akar elégedett lenni, jól akarja érezni magát a testében. Hogy te mit gondolsz, azt meg dugd fel magadnak.
Kedves Feri!
Kérlek, olvasd el a kérdést és értelmezd a válaszokkal való logikai kapcsolatát.
Remélem segítettem.
Kedves Kérdező!
Ha Neked a "félek" és "viszolygok" szavakból az jött le, hogy számomra elérhetetlen lenne egy ilyen pasi, akkor itt szövegértelmezési problémák vannak vagy azt akartad kiolvasni a válaszomból, amit Te gondolsz a témáról. Nem tartom magamat esélytelennek egy ilyen partnerrel szemben: hosszú, dús, loknis hajam van; acélkék szemeim; fehér szabályos fogaim; magasságomhoz mérten arányos; 85D; elit iskolákba jártam; nagyon jó munkám és fizetésem van; sokat nevetek; cserfes vagyok; nem beszélek sokat ( főleg nem hülyeségekről :D )és 5 éve boldog párkapcsolatban ;)
31-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!