Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, őszintén ti örülnétek, ha ennyire izmos férfiak próbálkoznának nálatok? Őszintén légy szíves.
Srácok, ezt csak ti terjesztitek egymás között. A nőknek a normális testalkat jön be, a legtöbb nő attól valamelyik irányyba még egészséges eltérést el szokott fogadni. Tehát 60-90kg között teljesen reális kapcsolatot találni. Ha sportol valaki, az tök jó pont. De nem kell kigyúrni magatokat ennyire, kivéve ha a mű nőket keresitek, szilikonnal, feltöltött szájjal stb, akkor de, kötelező legalább így kinézni ahogy a képen.
Ha csak egy normális nőt akartok, akkor nem kell így kinézni, soha senki nem is mondta nektek, csak ti találtátok ki...
Nekem inkább ez a szint, ami túl sok, amikor már nem nagyon van nyakuk az izomzattól a drága uraknak.
A kérdező linkjén látható még ízléses. Egyébként ismerek olyan alkatú férfit, jófej, rendes, dolgos gyerek, tavaly nősült, helyes felesége van, ismerem a csajt is.
Nem!!! Ez sok! Nagyon sok!
Látszódjon a pasin, ha csinálgat valakit, akár még picit macisabb is lehet, az sem érdekel.
végre, kezd pár olyan válasz jönni aminek örülök is.
Azt vártam hogy al egtöbben azt mondjátok:
"szeretem a kigyúrt férfiakat, de ez már sok, átestek a ló másik oldalára"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!