Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet egy elég komoly szépséghiba rajtam?
Megnéznétek magatokon is légy szíves, pár pillanat az
egész.19/l
Figyelt kérdés
Szóval ahol a szemöldököm összenőne, és ahol a hajam kezdődik, tehát a homlokom, olyan kicsi hogy két ujjammal ki tudom takarni az egészet. (vékony hosszú ujjaim vannak mondjuk) 4cm körül van az egész.
Szerintetek ez betegesen kicsi?
Megkérhetnélek hogy ti is nézzétek meg, hogy ahol a szemöldökötök összenőne és ahol a hajatok kezdődik középen, hány ujjal tudjátok kitakarni? Pár pillanat az egész, nagyon megköszönném.
nagyon sok függ az arc egészétől, szerintem eléggé lehetetlen ezt így megállapítani :D De látatlanba szerintem valamit túlparázol :D
2016. febr. 14. 12:01
2/30 anonim válasza:
Srsly...>.>
2016. febr. 14. 12:01
3/30 RRR válasza:
szerintem nem
de ez így kép nélkül nagyon nem mérvadó
viszont akinek tetszel,az nem nagyítóval fog rajtad "hibákat" keresni
neki te leszel a legszebb nő
akinek meg nem az le van ejtve
ilyenen ne idegeskedj,ne edd magad
2016. febr. 14. 12:02
4/30 anonim válasza:
Az életben nem jutna eszembe ilyesmivel foglalkozni.
2016. febr. 14. 12:03
5/30 anonim válasza:
Nekem is kis homlokom van, ráadául van rajta egy ránc is :( Ha ehhez hozzáveszem az őszes hajszálaim - és van már pár - mindezt úgy, hogy 25 se vagyok, azt hiszem hamar vén trottynak fognak nézni.
2016. febr. 14. 12:04
6/30 A kérdező kommentje:
köszönöm, azért igazán megnézhetnétek magatokon és leírhatnátok hogy nektek hány ujjas, mert tényleg semmiben nem telik.
Magamról nem rakok képet, de itt van egy kép valami hírességről, és nekem is hasonló:
Valaki adjon már konkrét választ is szegény lánynak.
Nekem például három ujjam fér be az említett részre.
2016. febr. 14. 12:07
8/30 anonim válasza:
Az a lány is nagyon csinos aki az első képen van és hasonló a homloka mint neked.:)
2016. febr. 14. 12:10
9/30 anonim válasza:
Nőknél gyakori a magas homlok az országban, férfiaknál meg gyakori és korosztályonként egyre gyakoribb, mert a banda fele kopaszodik már 25 évesen. Osztálytalin bazi nagy homlokok fogadtak, a volt osztálytársaim kopaszodnak, pedig 24 körül vagyunk. Jó én meg őszülök, az se jobb. (Mondjuk nálunk családban senki nem kopaszodik, öregapám most kezdett kicsit így 80 körül)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!