Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok! Létezik olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Létezik olyan, hogy egy-két pillanat alatt kiszerettek a párotokból? (kapcsolatban éltek)

Figyelt kérdés
Szinte megmagyarázhatatlanul hirtelen eltűnnek az érzések az irányába.
2015. dec. 30. 17:07
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Nálam nem.
2015. dec. 30. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz valami nagyon durva, vagy drasztikus változás kellene, de még akkor sem teljesen. Az ilyesmi nem történik meg egyik napról a másikra.
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az elég gerinctelen dolog.

Ilyen ha igazak az érzelmem, nem fordulhat elő.

4/10 anonim ***** válasza:
52%

Volt már olyan.

5 éves kapcsolatból jött ki a csaj, miattam. De látszólag nem élte ki rendesen magát, valami zavarta is. 1 hónapig minden jól ment, mire eltűnt egy hétre. Mikor meg tudtam, hogy az alatt az 1 hét alatt kiélte az elmúlt 5 év szar kapcsolatának a következményeit: 1 hét alatt 4 pasival feküdt le, és egyet leszopott a bokorban, akkor pár másodperc alatt kiszerettem belőle és eltűnt minden érzés

2015. dec. 30. 17:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Szóval a megcsalás lehet talán az egyetlen olyan,ami ilyen drasztikus változást okozna.
2015. dec. 30. 17:18
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Én nekem volt ilyen. Megcsalt, és az egyik haverommal. Egyből undort éreztem és megkértem pakoljon, és takarodjon. Ráadásként a főnöke is megtudta hogy mit tett...ki is rúgta a kérésem nélkül.
2015. dec. 30. 17:19
 7/10 anonim ***** válasza:
a kirugásnak mi köze volt ehhez ?
2015. dec. 30. 17:22
 8/10 BlackSword ***** válasza:
Igen, de ahhoz nagyon meg kell hogy bántson...
2015. dec. 30. 17:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, hogy ehhez valami nagyon drasztikus dolog kell. Azt pedig én sem értem, hogy egy megcsaláshoz mi köze van a munkahelynek..
2015. dec. 30. 17:27
 10/10 anonim ***** válasza:
-
2015. dec. 30. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!