Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet egy elég komoly szépséghiba rajtam? Megnéznétek magatokon is légy szíves, pár pillanat az egész.19/l
Szóval ahol a szemöldököm összenőne, és ahol a hajam kezdődik, tehát a homlokom, olyan kicsi hogy két ujjammal ki tudom takarni az egészet. (vékony hosszú ujjaim vannak mondjuk) 4cm körül van az egész.
Szerintetek ez betegesen kicsi?
Megkérhetnélek hogy ti is nézzétek meg, hogy ahol a szemöldökötök összenőne és ahol a hajatok kezdődik középen, hány ujjal tudjátok kitakarni? Pár pillanat az egész, nagyon megköszönném.
3 és fél, basszus de utállak... :D
biztos egy fehér Tyra Banks lehetsz...
Nekem is 4 ujj kell, és elég vastag ujjaim vannak. De tudom magamról, hogy túl nagy homlokom van, nem is szoktam mutogatni... Örülnék, ha kicsit kisebb lenne.
Szerintem ezen ne problémázz, olyan frizurát vágass, ami előnyös. Van egy ismerősöm, akinek szintén kicsi a homloka, és valamilyen érthetetlen okból frufrut vágatott magának. Röhejesen néz ki vele. Én meg akkor néznék ki röhejesen, ha megnöveszteném elöl is a hajamat.
Az első nekem jobban tetszik mint a harmadik!
De ettől még bármelyik lehetne akiért megőrülök, mert nem ebből fogom eldönteni hogy kell, vagy sem!
Én meg a magas homlokomtól szenvedek...:D (3,5 ujj jött ki)
Amúgy meg minden nő talál valami kivetni valót a külsejében, de az összképet egy-egy másság nem változtat meg.
Hidd el, nem ezen fog múlni a párkapcsolatod
Nekem pont 4 ujj, de vékonyak az ujjaim, így hát lemértem, 5-6 cm kb. :D Én amúgy nem szoktam figyelni senki homlokát, szóval fel sem tűnne a te "szépséghibád".
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!