Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet egy elég komoly szépséghiba rajtam? Megnéznétek magatokon is légy szíves, pár pillanat az egész.19/l
Szóval ahol a szemöldököm összenőne, és ahol a hajam kezdődik, tehát a homlokom, olyan kicsi hogy két ujjammal ki tudom takarni az egészet. (vékony hosszú ujjaim vannak mondjuk) 4cm körül van az egész.
Szerintetek ez betegesen kicsi?
Megkérhetnélek hogy ti is nézzétek meg, hogy ahol a szemöldökötök összenőne és ahol a hajatok kezdődik középen, hány ujjal tudjátok kitakarni? Pár pillanat az egész, nagyon megköszönném.
de nem a kopaszodásról beszélek, vagy az elől ritkuló hajról, mert az nyilván látszik, mert akkor van egy nagy ív a homlokban.
Hanem a rendes homlokméretről.
Nyilván tudom hogy egy nőnek a kopaszodás nem áll annyira jól.
Most lemértem,csak a te kedvedért.:)
4 centi nekem is.De nem hiszem,hogy csúnya lenne.
köszönöm az eddigi válaszokat! főleg azoknak akik írtak is ujj számot! annak aki még le is mérte tényleg millió köszi, nagyon rendes vagy!!! :*
Látom valakinek 4 is van, basszus de jó nektek, ti biztos nagyon szépek vagytok!
Látni kéne. Mert a képen lévőnek bőven több 2 ujjnál.
3-4 ujj.
Pici a fejed?
Ekkora hülyeségről se hallottam még, de már csak azért is megnéztem.. :DD Nekem úgy kb 3 és fél ujjam fér be közé, de egyébként szerintem úgyis az összkép a lényeg, szóval ha csak kettő lenne se paráznék, ha amúgy nem lennék ronda. :))
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!