Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reményvesztett férfiak, arra nem gondoltok néha, hogy nem csak nekünk magasak az elvárásaink, hanem ti is megerőltethetnétek magatokat egy kicsit?
Megy itt a hiszti állandóan, hogy a szép nők mennyire válogatnak, sz@rba se vesznek titeket.
De ti mit tesztek azért, hogy észrevegyenek? Semmit se csináltok, próbálkoztok ész nélkül ilyen jellemtelen fejekkel meg stílussal aztán csodálkoztok és rinyáltok itt egymás között, szidjátok a női nemet meg a sikeres férfiakat (akik szerintetek bmw-s, kigyúrt bunkók stb.)
Hát nem. Elárulnám, hogy mi nők többre vágyunk, mint a pénz meg a kinézet.
Megnyerő stílus, egyediség, egyéniség, intelligencia! Belevaló, bátor férfiakra vágyunk, egyéniségekre, nem rinyagépekre.
A társkereső tele van ilyen gagyi jellemtelen unalmas arcokkal, helyesen írni nem tudnak, intelligencia 0, de ők gondolom bombanőket akarnak maguknak.
Annyi ilyen unalmas sráccal társalogtam már, adtam nekik esélyt, de komolyan olyanok vagytok mint a kislányok. Ha nem ír vissza az ember, jön a hisztérika, hogy "hahóó, hahóóó, miért nem írsz vissza? :"("
Alapból, miért nem veszitek az adást ha nem írok vissza? Egyébként stílusosan is meg lehet kérdezni, hogy valami baj van, miért nem válaszolsz? Nem pedig hahózni, meg sírós szmájlizni mint az oviban. Nem csajok százait kéne zaklatni, hanem oda állni a tükör elé és elgondolkozni. Valami nem okés, sebaj, megoldjuk! (Nem csak a külsőre gondolok.) Csak úgy fejlődhet az ember, ha belátja és felismeri a hibáit! Miért nem vagytok erre képesek?
/egy 19 éves lány.
Kérdező, eléggé provokatív a kérdésed. Vannak benne dolgok, amiket jól látsz. De sok tévedés is van benne.
"Megy itt a hiszti állandóan, hogy a szép nők mennyire válogatnak, sz@rba se vesznek titeket."
Kiegészíteném. A nem szép nők is válogatnak. Nyilván ebben benne van a média hatása is. A többség szappanoperákon szocializálódik, és még az értelmesebbek könyvespolcán is sorakozik jó néhány Stanley Steel vagy Nora Roberts kategóriája alkotás. Átlagos vagy az alatti férfiként pedig nyilván nem lehet hozni azt a színvonalat, mint ezeknek a fiktív történeteknek a szereplői. Az udvarlás/ismerkedés sikeressége többnyire az első 10 másodpercben eldől. Kíváncsi lennék rá, hogy ez idő alatt mennyire ismered meg a próbálkozó férfi személyiségét.
"De ti mit tesztek azért, hogy észrevegyenek?"
Ez egy erős sztereotípia, hogy a nőknél sikertelen férfiak mind lusták és csak nyafogni bírnak. Fontosnak tartom saját magam fejlesztését, mind személyiség, mind megjelenés tekintetében. Azonban vannak olyan dolgok, amiken nem lehet változtatni. Az egyik ilyen pl. a testmagasság. Nem vitatom, hogy van, aki ugyan alacsony, de mégis talál valakit, aki képes őt elfogadni. De be kell látnod, hogy ez ritka, és az alacsony férfiak döntő többségének már egy randi leszervezése is óriási siker. A természetben vannak ilyen nehezen magyarázható esetek. Megesik, hogy két fehér embernek sötét bőrszínű gyereke születik. De ez nagyon ritka, a legkevésbé sem mondható általánosnak. Ilyen az az eset is, amikor egy alacsony férfinek barátnője van. Volt egy alkalom, amikor direkt azért mentem el egy esküvői kiállításra, hogy megfigyeljem, milyen párok fordulnak elő legnagyobb gyakorisággal. 172 párt láttam aznap. Ebből a döntő többségnek a férfi tagja 180 és 190 közötti testmagasságú volt. Érdekességképpen elárulom, hogy más paramétereket is figyeltem. A többség átlag testalkatú volt (mondjuk ez kicsit sem meglepő), de a 3 másik, átlagtól eltérő (vékony, izmos, kövér) testalkat közül a vékony volt a legnépszerűbb.
Amit az egészből ki akartam hozni az persze az, hogy nem minden nőknél sikertelen férfi lusta és semmit nem csinál. Azon a véleményen vagyok, hogy aki nem tesz semmit azért, hogy növelje az esélyeit, az megérdemli, hogy egyedül maradjon. Az esélyt két módon lehet növelni. Fejlődéssel és a próbálkozások számának növelésével. Van egy harmadik út is, de az nem mindenki számára járható. A lassú víz partot mos elv. Tehát hosszú udvarlási szakasz közben a a férfi megkedvelteti magát a lánnyal. Na, ebből szokott lenni a "barátzónába" kerülés. Illetve, mint már említettem, ez nem mindenkinél lehetséges. Engem pl. már az első percben el szoktak utasítani, és világosan mindig a tudtomra adják, hogy akkor sem jönnének el velem randizni, ha én lennék az utolsó férfi a földön. Azonban kedves kérdező, ha úgy érzed, van olyan módszer, amit még nem próbáltam, és sikeresen összehozhatok vele egy randit, ne habozz és oszd meg velem.
"Ha nem ír vissza az ember, jön a hisztérika, hogy "hahóó, hahóóó, miért nem írsz vissza? :"(" "
Ez a viselkedés nem nem csak a férfi oldaláról gáz! Veszem a jelzést, ha ilyen történik, de a lány oldaláról ez nem korrekt. Talán megerőltető lenne emberszámba venni a férfit, és annyit írni, hogy "sajnálom, nem hiszem, hogy működne veled a dolog" vagy hasonló. Értem én, hogy kényelmesebb dolog valakit ignorálni, de miért nem vállalod fel a véleményed? (Tudom, hogy férfitársaim egy része ezek után elkezd kuncsorogni, hogy "de hát miért nem" meg egyebek. 1. Egy férfi ilyet nem csinál, csak egy kisfiú. 2. Ezeket a hízelgésektől teli leveleket már nyugodtan ignorálhatod.)
"Csak úgy fejlődhet az ember, ha belátja és felismeri a hibáit!"
Na ezzel tökéletesen egyet értek!
69. Mi nem sikerült nekem? Menj már, én nős vagyok! :D
A 2. képen a pasi meg teljesen átlagos, karakteres arc, nem csúnya, a csaj viszont nem nagy szám még kitupírozva sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!