Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reményvesztett férfiak, arra nem gondoltok néha, hogy nem csak nekünk magasak az elvárásaink, hanem ti is megerőltethetnétek magatokat egy kicsit?
Megy itt a hiszti állandóan, hogy a szép nők mennyire válogatnak, sz@rba se vesznek titeket.
De ti mit tesztek azért, hogy észrevegyenek? Semmit se csináltok, próbálkoztok ész nélkül ilyen jellemtelen fejekkel meg stílussal aztán csodálkoztok és rinyáltok itt egymás között, szidjátok a női nemet meg a sikeres férfiakat (akik szerintetek bmw-s, kigyúrt bunkók stb.)
Hát nem. Elárulnám, hogy mi nők többre vágyunk, mint a pénz meg a kinézet.
Megnyerő stílus, egyediség, egyéniség, intelligencia! Belevaló, bátor férfiakra vágyunk, egyéniségekre, nem rinyagépekre.
A társkereső tele van ilyen gagyi jellemtelen unalmas arcokkal, helyesen írni nem tudnak, intelligencia 0, de ők gondolom bombanőket akarnak maguknak.
Annyi ilyen unalmas sráccal társalogtam már, adtam nekik esélyt, de komolyan olyanok vagytok mint a kislányok. Ha nem ír vissza az ember, jön a hisztérika, hogy "hahóó, hahóóó, miért nem írsz vissza? :"("
Alapból, miért nem veszitek az adást ha nem írok vissza? Egyébként stílusosan is meg lehet kérdezni, hogy valami baj van, miért nem válaszolsz? Nem pedig hahózni, meg sírós szmájlizni mint az oviban. Nem csajok százait kéne zaklatni, hanem oda állni a tükör elé és elgondolkozni. Valami nem okés, sebaj, megoldjuk! (Nem csak a külsőre gondolok.) Csak úgy fejlődhet az ember, ha belátja és felismeri a hibáit! Miért nem vagytok erre képesek?
/egy 19 éves lány.
Ú de ki lettem osztva! De sebaj, pontosan erre számítottam! :) Végre kiélhettétek magatokat, fiúk.
A 22-esnek üzenném, valószínűleg nem leszek szingli 40 évesen, de azért kösz az infót. Látom, te úgy tervezed, hogy még addigra se lesz párod, de utána aztán sírhat a szánk, ti pedig becsajoztok! Sok sikert drága.
Ja és tini csitri vagyok? :)
Mert másképp látom, mint ti?
Akkor azt mondom, ti még huszonévesen is kisfiúk vagytok.
Keressetek fel egy jó pszichoterapeutát és építsétek fel egy valamire való önbecsülést, higgyétek el, jobban megéri, mint utálkozni meg magyarázkodni.
,,Amugy az ilyenek a leggyengèbbek fejben ha csak fele annyi csalodàs èrnè mint sokakat mint a ropi törne össze ès szanatoriumban kezelnèk Ja ès mindenki sajnàlnà szegèny miken ment keresztül."
Te aztán tudod min ment keresztül az ember, egy kérdésből meg tudod állapítani! :D Milyen szuperképességeitek vannak! Nem egyezik a véleményünk. -> tinicsitri, szutyok, porbafingó stb. Ez ám a kifinomult gondolkodás...
"...mert nem születtél jó genetikával,és ezért elutasítana,kinevetne,megalázna mindegyik akinél próbálkoznál..."
"Átlagos külsővel sem lehet labdába rúgni a nőknél, akármilyen személyiséggel rendelkezzen az ember, ha valaki pedig ronda, az még pályára sem léphet"
Szerintem inkább menjetek ki az utcára és nézzétek meg hány átlagos férfinak van szép barátnője.
Baz.dmeg magat, te hülye liba!
Olvasd már vissza a kérdésed és a modorodat, aztán szégyelld el magad.
Legyen bármilyen alantas férfi is itt bármelyik hozzászóló, még a legdurvább hasmenéses napján is jobb, egészségesebb ember, mint te vagy, te beteg cafka.
Tényleg olvasd el új a kérdésedet és szégyelld magad!
47-es inkább vegyél be egy xanaxot, és ha lenyugodtál indokold meg hogy mi a problémád, valami emberi módon. :)
Pont most bukkantam egy csodálatos képre:
Szerintem ők se a kigyúrt macsó kategória.
Utolsó, te meg nem tudom milyen nyelven beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!