Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Reményvesztett férfiak, arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reményvesztett férfiak, arra nem gondoltok néha, hogy nem csak nekünk magasak az elvárásaink, hanem ti is megerőltethetnétek magatokat egy kicsit?

Figyelt kérdés

Megy itt a hiszti állandóan, hogy a szép nők mennyire válogatnak, sz@rba se vesznek titeket.

De ti mit tesztek azért, hogy észrevegyenek? Semmit se csináltok, próbálkoztok ész nélkül ilyen jellemtelen fejekkel meg stílussal aztán csodálkoztok és rinyáltok itt egymás között, szidjátok a női nemet meg a sikeres férfiakat (akik szerintetek bmw-s, kigyúrt bunkók stb.)

Hát nem. Elárulnám, hogy mi nők többre vágyunk, mint a pénz meg a kinézet.

Megnyerő stílus, egyediség, egyéniség, intelligencia! Belevaló, bátor férfiakra vágyunk, egyéniségekre, nem rinyagépekre.

A társkereső tele van ilyen gagyi jellemtelen unalmas arcokkal, helyesen írni nem tudnak, intelligencia 0, de ők gondolom bombanőket akarnak maguknak.

Annyi ilyen unalmas sráccal társalogtam már, adtam nekik esélyt, de komolyan olyanok vagytok mint a kislányok. Ha nem ír vissza az ember, jön a hisztérika, hogy "hahóó, hahóóó, miért nem írsz vissza? :"("

Alapból, miért nem veszitek az adást ha nem írok vissza? Egyébként stílusosan is meg lehet kérdezni, hogy valami baj van, miért nem válaszolsz? Nem pedig hahózni, meg sírós szmájlizni mint az oviban. Nem csajok százait kéne zaklatni, hanem oda állni a tükör elé és elgondolkozni. Valami nem okés, sebaj, megoldjuk! (Nem csak a külsőre gondolok.) Csak úgy fejlődhet az ember, ha belátja és felismeri a hibáit! Miért nem vagytok erre képesek?

/egy 19 éves lány.

2016. ápr. 23. 00:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
62%
Az akkor nem is érdemli meg, hogy foglalkozz vele...ennyi. Aki ilyen gyökéren áll hozzá más emberekhez, magát minősíti. Tudod kit érdekelne, hogy nem jövök be neki...no meg kiröhög.
2016. ápr. 23. 12:23
 42/72 anonim ***** válasza:
60%
Átlátja, hogyne, nőként, akinek a kisujját sem kell megmozdítani egy kapcsolatért, csak válogatni, én is okos lennék! Semmi nehézség nincs a nőknek a társkeresésben. Várni kell csak, semmi több. Ezt személyiség dolgot, meg stb.-t hagyjuk már, mert mindenki tudja,hogy nem számít az. A nő össze-vissza vereti magát épen az alfa hímmel, de csak ő kell neki, mert milyen jóképű meg ki van gyúrva, nem egy ilyen esetről hallottam. Átlagos külsővel sem lehet labdába rúgni a nőknél, akármilyen személyiséggel rendelkezzen az ember, ha valaki pedig ronda, az még pályára sem léphet. Ez a tapasztalat, én tapasztalatból írok, a 19 éves lányka,meg a pártfogói meg gondolom megnéztek valami Disney "rózsaszín énekeljünk szerelmesek vagyok" habos-babos hercegnős mesét, aztán még a hatása alatt állnak, azért írnak ekkora hülyeségeket.
2016. ápr. 23. 12:26
 43/72 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok egy mai gyerek , de règebben anno fiatal koromban kicsit màs volt minden ès akikkel kapcsim volt mind a valo èletben ismertem meg , de ma elbaszott egy helyzet van a fiatalok szàmàra.
2016. ápr. 23. 12:53
 44/72 A kérdező kommentje:

Ú de ki lettem osztva! De sebaj, pontosan erre számítottam! :) Végre kiélhettétek magatokat, fiúk.

A 22-esnek üzenném, valószínűleg nem leszek szingli 40 évesen, de azért kösz az infót. Látom, te úgy tervezed, hogy még addigra se lesz párod, de utána aztán sírhat a szánk, ti pedig becsajoztok! Sok sikert drága.

Ja és tini csitri vagyok? :)

Mert másképp látom, mint ti?

Akkor azt mondom, ti még huszonévesen is kisfiúk vagytok.

Keressetek fel egy jó pszichoterapeutát és építsétek fel egy valamire való önbecsülést, higgyétek el, jobban megéri, mint utálkozni meg magyarázkodni.

,,Amugy az ilyenek a leggyengèbbek fejben ha csak fele annyi csalodàs èrnè mint sokakat mint a ropi törne össze ès szanatoriumban kezelnèk Ja ès mindenki sajnàlnà szegèny miken ment keresztül."

Te aztán tudod min ment keresztül az ember, egy kérdésből meg tudod állapítani! :D Milyen szuperképességeitek vannak! Nem egyezik a véleményünk. -> tinicsitri, szutyok, porbafingó stb. Ez ám a kifinomult gondolkodás...

"...mert nem születtél jó genetikával,és ezért elutasítana,kinevetne,megalázna mindegyik akinél próbálkoznál..."

"Átlagos külsővel sem lehet labdába rúgni a nőknél, akármilyen személyiséggel rendelkezzen az ember, ha valaki pedig ronda, az még pályára sem léphet"

Szerintem inkább menjetek ki az utcára és nézzétek meg hány átlagos férfinak van szép barátnője.

2016. ápr. 23. 13:38
 45/72 anonim ***** válasza:
27%
44. Oké, és te miért foglalkozol ezekkel a férfiakkal, hogy még egy ilyen hosszú kérdést is képes voltál kiíírni? Miért nem mész ki az utcára, és foglalkozol a "neked valókkal"? Ja hogy téged ilyenek találnak csak meg? És még osztod őket, hogyan kellen viselkedniük, hogy elnyerjék a kegyeid? Akkor bizony nézz szét a saját házad táján, mert lehet a probléma nálad van, hogy neked csak "ilyen" jut! :D Sananyú a szőlő feeliongje van a kérdének. Ha meg nem, akkor továbbra sem értem, mit foglalkozol velük, hisz szerinted ők nem a te "szinted" ? :DDD
2016. ápr. 23. 13:46
 46/72 A kérdező kommentje:
Tudtam volna hosszabbat is. :) Az én személyemet inkább kivonnám ebből, ez nem hiszti meg személyes csalódottság, csak szeretek vitázni és érdekel ez a jelenség, hogy ki mivel áll elő magának, meg mindenki másnak...
2016. ápr. 23. 13:55
 47/72 anonim ***** válasza:
49%

Baz.dmeg magat, te hülye liba!

Olvasd már vissza a kérdésed és a modorodat, aztán szégyelld el magad.

Legyen bármilyen alantas férfi is itt bármelyik hozzászóló, még a legdurvább hasmenéses napján is jobb, egészségesebb ember, mint te vagy, te beteg cafka.

Tényleg olvasd el új a kérdésedet és szégyelld magad!

2016. ápr. 23. 15:40
 48/72 anonim ***** válasza:
Lehet itt ragozni igy ugy vagy fulos vagy ,vagy nem ugy is hamar sülyesztöbe raknak ès mèg Ràd is taposnak ès megmondjàk hogy kellett Volna
2016. ápr. 23. 15:55
 49/72 A kérdező kommentje:

47-es inkább vegyél be egy xanaxot, és ha lenyugodtál indokold meg hogy mi a problémád, valami emberi módon. :)

Pont most bukkantam egy csodálatos képre:

[link]

Szerintem ők se a kigyúrt macsó kategória.

Utolsó, te meg nem tudom milyen nyelven beszélsz.

2016. ápr. 23. 16:01
 50/72 A kérdező kommentje:
2016. ápr. 23. 16:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!