Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Reményvesztett férfiak, arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reményvesztett férfiak, arra nem gondoltok néha, hogy nem csak nekünk magasak az elvárásaink, hanem ti is megerőltethetnétek magatokat egy kicsit?

Figyelt kérdés

Megy itt a hiszti állandóan, hogy a szép nők mennyire válogatnak, sz@rba se vesznek titeket.

De ti mit tesztek azért, hogy észrevegyenek? Semmit se csináltok, próbálkoztok ész nélkül ilyen jellemtelen fejekkel meg stílussal aztán csodálkoztok és rinyáltok itt egymás között, szidjátok a női nemet meg a sikeres férfiakat (akik szerintetek bmw-s, kigyúrt bunkók stb.)

Hát nem. Elárulnám, hogy mi nők többre vágyunk, mint a pénz meg a kinézet.

Megnyerő stílus, egyediség, egyéniség, intelligencia! Belevaló, bátor férfiakra vágyunk, egyéniségekre, nem rinyagépekre.

A társkereső tele van ilyen gagyi jellemtelen unalmas arcokkal, helyesen írni nem tudnak, intelligencia 0, de ők gondolom bombanőket akarnak maguknak.

Annyi ilyen unalmas sráccal társalogtam már, adtam nekik esélyt, de komolyan olyanok vagytok mint a kislányok. Ha nem ír vissza az ember, jön a hisztérika, hogy "hahóó, hahóóó, miért nem írsz vissza? :"("

Alapból, miért nem veszitek az adást ha nem írok vissza? Egyébként stílusosan is meg lehet kérdezni, hogy valami baj van, miért nem válaszolsz? Nem pedig hahózni, meg sírós szmájlizni mint az oviban. Nem csajok százait kéne zaklatni, hanem oda állni a tükör elé és elgondolkozni. Valami nem okés, sebaj, megoldjuk! (Nem csak a külsőre gondolok.) Csak úgy fejlődhet az ember, ha belátja és felismeri a hibáit! Miért nem vagytok erre képesek?

/egy 19 éves lány.

2016. ápr. 23. 00:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:

Gratulálok kérdező, nagyon ügyes vagy.

A kép egyébként az organized marriage melyik fellegvárában készült?

2016. ápr. 23. 16:16
 52/72 anonim ***** válasza:
A képen szereplő férfiak nagyságrendekkel jobban néznek ki, mint pl. én.
2016. ápr. 23. 16:18
 53/72 A kérdező kommentje:
2016. ápr. 23. 16:39
 54/72 anonim ***** válasza:
64%
Olyan képet is tudsz mutatni, amin magyarok vannak? Mert a magyar nőknél felszínesebb nincs a világon.
2016. ápr. 23. 16:47
 55/72 anonim ***** válasza:

Ezt akartam pont mondani én is,oké hogy külföldön vannak többen kivételek,de mi itt élünk tudtommal ebben az országban,és itt tapasztaljuk a dolgokat nem máshol...

Másrészt az,hogy 10000-ből 1-nek összejön, attól a másik 9999-nek nem lesz semmivel sem jobb. ;)

24/F

2016. ápr. 23. 16:49
 56/72 anonim ***** válasza:
Figyelj már te fogyi kérdező, ha te belinkelsz ide egy példát, a többiek meg 1000 ellenkezőt, akkor szerinted kinek van igaza?
2016. ápr. 23. 17:04
 57/72 A kérdező kommentje:
Nem azért linkeltem, hogy bármit is bizonygassak, csak hogy lássátok van ilyen IS.
2016. ápr. 23. 17:20
 58/72 anonim ***** válasza:

A második válaszoló vagyok, én sem akarok a "zokogó testvériség" tagja lenni, és nem is a külsőmet vagy az anyagi helyzetemet okolom, egyszerűen úgy érzem, "pszichológiailag" hiányozhat belőlem valami, ami miatt nem megy az, ami másoknak már tizenévesen magától értetődő. Kavarok is néha csajokkal bulikban, szóval páran akár még vonzónak is találnak, de szexig soha nem jutok el valamiért.

28/F

2016. ápr. 23. 17:48
 59/72 anonim ***** válasza:
70%
"Szerintem inkább menjetek ki az utcára és nézzétek meg hány átlagos férfinak van szép barátnője." Akkor kezdjük: Borsod megyében éltem eddig, ott több városban is kimentem az utcára nem is egyszer, többször megfordultam már Buda Pesten is, ott is jártam emberek között, jelenleg Fejér megyében élek, de érdekes, hogy sehol sem látok olyasmit, hogy átlagos vagy ronda férfinak barátnője lenne, legalábbis olyan arányban nem, mint ahogy te azt a kérdéseddel sugallod,hogy márpedig a férfiak a hibásak,ha nincs kapcsolatuk. Az ilyen neten talált képek meg nem bizonyítanak semmit.
2016. ápr. 23. 18:10
 60/72 anonim ***** válasza:
33%

# 44

Nem tudom, hogy szingli leszel-e 20 év múlva, de te sem tudhatod. Viszont az tény, hogy ha így lesz, már nem te leszel a "hiánycikk". Csak próbáld elképzelni milyen az, amikor nem állnak előtted sorba a "kérők", hanem te állsz egy nagyon hosszú sorban, ahol magadra kell vonni a figyelmet és kemény versenyben a többiek felé kerülnöd, hogy egyáltalán szóba álljon veled a kiszemelted. Így működik ugyanis a netes társkeresés, ha 40 alatti férfi az illető, vagy 40 feletti nő.

A csitrit az általam jellemzett nőtípusra mondtam, nem rád.. nem is ismerlek..

2016. ápr. 23. 18:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!