Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az ötletetek egy reményvesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ötletetek egy reményvesztett srácnak?

Figyelt kérdés
16/f vagyok és az van hogy van egy nagyon gyönyörű,kedves,lány aki engem még nem is ismer, de én már utána érdeklődtem természetesen! Na és szeretnék vele megismerkedni,összejönni csak mondták nekem hogy nála nagyon nem könnyű mert hogy nem adja be hamar a derekát meg olyan megközelíthetetlen! Egyáltalán nem zárkózott meg semmi ilyesmi csak nem az a csaj aki 5 perc után már a tiéd lehet, ő azt szereti ha sokáig udvarolnak neki! Amúgy nagyon jó csaj , csak minden fiút visszautasít mert nem kell neki az ilyen "papucs" fiuk akiknél csak 1 szavába kerül a csajnak és már megkaphatja a fiút! na és hogy fogalmam sincs hogyan tudnék hozzá közelebb férkőzni!:( tudom hogy lenne nála esélyem csak ha már az elején elszúrom akkor lőttek a többinek! :( iwiwen nem akarok neki írni mert ott is gondolom ezren írkálnak neki és akkor én csak 1 lennék a sok közül... ! ja meg nem szereti ha a barátai szervezősködnek mögötte ezen a téren arra nagyon érzékeny!
2009. dec. 30. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nyugodtan írj neki,attól hogy szép kedves meg minden,még nem biztos hogy millióan írnak neki.Nyugodtam kérd el az msn címét,és ott beszélgessetek,de ne nyomulj rá!Két három naponta írj neki,és várd meg ameddig visszaír,hogy ne érezze azt hogy ráerőlteted a dolgokat! (16/L)
2009. dec. 30. 17:51
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ!:) de hogyha meg ritkán írok rá msn-en nem fog hülyének nézni hogy minek vettem fel MSN-re?:)
2009. dec. 30. 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Hajjajj..:) Eleve nem tudjuk honnan ismered ilyen jól... egy suliba jártok? Mert akkor tényleg ne keresd neten. Nincs lehetőség buliban összefutni pl? De egyébként ne parázz, hidd el, amit az ilyen lányokról terjesztenek, az mindig jóval több, mint amit el szabad hinni belőle. Nem kell félni, ne nyomulj, próbálj barátkozni, ismerkedni. Ne rögtön azt akard kiharcolni, hogy Veled legyen, csak egy jó haveri kapcsolatra törekedj egyelőre.
2009. dec. 30. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
18:11 vagyok - ne komplikáld túl mert nem jössz ki jól belőle, ha túlagyalod. Légy természetes, lesz ami lesz, hidd el, ez a legjobb amit tehetsz. Csináld amit érzel, ne akard megjátszani magad. annyit tehetsz amit mondtam, hogy lassú léptekkel közelítesz, ha ezt igényli. de ha erőltetsz valamit ami nem Te vagy, az úgy is észrevehető.
2009. dec. 30. 18:17
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen a segítséged/eteket ! hát van pár közös ismerősünk, de a templomba láttam meg elsőnek és ott mondtam magamnak hogy kell nekem ez a csaj! :) én is meg ő is csak a szüleink által járunk időnként templomba, és nem azért mert mi hívők vagyunk szóval légyszíves ne gyertek a vallásos meg hívő dolgokkal! köszi!:)(vannak olyan emberek akik azért járnak templomba mert megszokásból, vagy ismeretség miatt) az utóbbiakat csak azért írtam hogy tisztába legyetek vele!:)
2009. dec. 30. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
hát ha csak egy picit is ismer mondjuk csak látásból akkor már simán próbálkozhatsz. írjneki iwiwen kérd el az msn címét és mondjuk ha kíváncsi akkor ő fog rád írni és ne nyomulj. mondjuk bejelentkezik és várj még yr de ha nem tenné persze írj rá nyugodtan csak adj neki időt. szurkolok :)
2009. dec. 30. 22:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi olyan rendesek vagytok!:) csak nagyon parázok az elején mert ha esegleg már itt elszúrom akkor löttek az egésznek!:)
2009. dec. 30. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!