Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefonszám elkérés. Lányok, amikor megadjátok egy srácnak a számotokat, elkéritek a srácét, vagy várjátok, amíg majd keres titeket?
Eddig kétszer kérték el a számom.Az első fiú,(negyedikes gimis volt,míg én másodikas buliban)A hétvége utáni hétfőn már köszönni sem mert.Azt hittem egy nagyképű srác és bunkó,aztán szilveszterkor kiderült,csak egy kis félénk csicska volt.Szóval az ő hívását aztán várhattam.
Később a M.szigeten kérte el egy udvarló srác a számom.22 voltam,míg ő 28-29.Én nem tudtam az ő számát,mert csak én adtam meg neki az enyém. 3-4nap után küldött egy sms-t(elfelejtettem,hogy ő ki lehet,így az sms-re annyit írtam,hogy ki vagy te?Válasz már nem jött LOL).
Nem kérem el, kivéve ha mondjuk előtte már megismertük egymást valamennyire és alakul a dolog, erről élőben is beszéltünk és számot cserélünk, hogy tudjunk találkozni legközelebb is.
Viszont ha valaki elkéri a számom, attól engem még ő nem fog érdekelni, az majd akkor jön, ha már ismerem is. Ha neki kell a számom és látok benne fantáziát, akkor megadom neki, ha hív, akkor természetesen kap esélyt.
"Azt hittem egy nagyképű srác és bunkó,aztán szilveszterkor kiderült,csak egy kis félénk csicska volt."
Furcsa vagy tehát se a bunkó tahó nem jó, se a visszahúzódó nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!