Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan reagáltok/értékelitek, ha egy fiú leszólít titeket az utcán (telefonszám elkérés, stb. )?
szerintem ezt nem lehet jól csinálni, alapból a telefonszámát az ember nem szívesen adja ki ismeretlennek. akkor lát először, nem tudhatja h zaklatni fogod-e vagy normális vagy, hogy mennyire vagy rámenős stb.
én legalábbis nagyon nem szeretem az ilyen "szia jól nézel ki, megadod a számod?" féle leszólítást. de ha többet beszélünk, meg normális, első alkalommal akkor sem adnék tel.számot, max mailcímet.
Az ilyen nekem sem jönne be, sosem adom meg a számom idegeneknek, ahhoz ismernem kell.
Inkább csak menj oda beszélgess vele, dicsérd meg milyen szép ruhája, haja, akármi, kérdezd meg hova megy éppen, hát sok mindennel kezdhetsz, de ne nyomulj nagyon.
Gratulálok a bátorságodhoz és remélem egyszer összejön :) Még akkor is imponál a lánynak, ha nem akar veled kezdeni. :)
Nos, kezdheted azzal, hogy kedves hölgyem, olyan csinos vagy, meghívhatlak egy kávéra? :) Valószínűleg megretten, de nem baj. Ha nemet mond, add meg te a számodat, írd le egy cetlire. Átgondolja a dolgot és tuti hívni fog ha nincs pasija :)
Sok sikert!
en az ilyeneken kacagok egyet max ha nagyon eorskodik dumalok par percet, de a szamom semmikepp nem adom le. SOHA. ha latsz vkit aki tetszik.... en eddig 2 dolgot csinaltam -bar csaj vagyok:
1. egesz uton (pl metro) szemeztem vele, mosoly, elkapom a szemem stb. aztan tovabbment es tobbet soha nem lattam. feldobta a napom, az ilyenek kellenek :)
2. vmilyen uruggyel kezdj el beszelgetni vele. pl nem talalsz 1 helyet. vagy csak koszonj neki, szabadkozz h neked ez nem szokasod blabla. kerdezd meg h ha nem siet nincs-e kedve kavezni egyet a kozeli teraszon. (habar meg ez is nyomulos nemhogy egybol a tel.szam!)
Csak kétszer-háromszor volt kb. hogy így próbált velem ismerkedni valaki, nagyon jólesett a bátorsága:) Az önbizalmamnak is jót tett, de a számomat nem kapta meg, nekem túl lerohanós ez a stílus normális kapcsolathoz és amúgy is 3 perc ismeretség után nem adom ki. Az egyik fiúnak viszont megadtam a mailcímemet (van egy mailem, amit alig használok), pár megállót bezsélgettünk, nagyon szimpi volt. De ő viszont nem írt:), pedig már csak amitt is örültem volna neki, mert nagyon jó lett volna angolul beszélgetni végre valakivel.
Viszont már a kezemet is kérték meg utcán:))))) A barátomra vártam Pesten, odajött egy angol fickó és 10 percig dumált, hogy annyira tetszem neki, menjek hozzá feleségül:)))) Egész estére jó kedvem lett tőle:))) (persze telefonszámot ő sem kapott, pedig nagyon kitartóan kérte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!