Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti hogyan reagáltok/ér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan reagáltok/értékelitek, ha egy fiú leszólít titeket az utcán (telefonszám elkérés, stb. )?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert nekem eddig nem jött be a dolog, s tudni szeretném hogy én csinálom rosszul, hogy nem egyből kérdezzek rá hogy megadja-e a számát?
2009. jún. 3. 19:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én az ilyeneket alapból udvariasan lekoptatom.

attól, hogy valaki megtetszik neked, nem feltétlenül fog az illetőnek jólesni, ha odamennek hozzá ilyen szöveggel. sőt.

2009. jún. 3. 22:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Az első dolgod, hogy próbáld elkapni a pillantását. A második lépés egy kis mosolgás. Ha ez sikerült, akkor pedig várj egy kis ideig, közben ha tudsz, írj neki egy kis cetlit a neveddel, és telefonszámoddal. Meg persze valami frappáns kis szöveggel (pl. "Bátraké a szerencse"). Add a kezébe, aztán gyorsan lépj le.

Hidd el, ez sokkal szimpatikusabb, mintha te kérnéd el a számát. Ja, és nem kell betojni, aznap még nem fog keresni, de hogy az érdeklődését felkelted, az tuti! :)

Egyébként azért javaslom ezt neked, mert velem éppen ma történ egy ilyen eset. Na nem az utcán, hanem együtt várakoztunk egy bankban. Nem hiszem, hogy lesz valami a dologból, mert párom van, de nagyon jól esett a közeledés, és emlékezetes maradt :) Pedig egy szót sem szólt a srác :)

Írhatnál ide, ha kipróbáltad :) Kíváncsi vagyok, hogy másokból milyen reakciót vált ez ki.

2009. jún. 4. 00:55
 13/13 anonim ***** válasza:
szerintem rossz helyen próbálkozol és rosszul.Menj a westendbe, szemelj ki hidroén szőke plázap*csákat (tudod: cukkcsimukkcsi barcsinő és társai akik magyarul se tudnak de minden rózsaszín rajtuk)pörgess meg egy Ferrari vagy Lexus vagy Merci kulcsot és ők fognak könyörögni a te számodért:D
2009. jún. 6. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!