Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalas? Ismeretlen telefonszam?
Csajomnak tegnap lattam a hivasreszletezojet es feltunt, h egy bizonyos szamra napi tobb sms-t is kuldott meg hivta is.
Na mar most megneztem, az en telom nem vagja, h kie pedig sok baratjanak meg van a szama.
Telojat megneztem, de valami idiota nev van beirva.
Hogy tudnam kideriteni, h ki lehet ez a valaki?
Tippek-trukkok?
Jo hogy beleneztem, eleg fura, h akkor hivogatta mikor dolgoztam.
A hivasreszletezot meg ugy kaptam meg, h lekertem a sajatom, mert nem ertettem miert sok a szamlam.
Mivel flottas a ket szam jott az ove is, mert ertetlenkedett az ugyintezo, h most nekem melyik kell szal kertem az egeszet.
Aztan ugye mindegyiken az en nevem volt, nem neztem alatta a szamot, egyebkent is egy szam elteres van a vegen...
Mentsd el a számát, hivd fel egy másik telefontól (ne a tiedről), mikor felveszi közlöd vele, hogy a telefontársaságtól vagy és adatfrissitésre lenne szükségük(ed), ha kérdezi miért, kitalálsz valamit, mondjuk új rendszerre áltak át és pár adat elkeveredett. Megmondja a nevét, cimét. Ha nem ismered, rákeresel közösségi portálokon, ha nincs meg és gyanús még mindig tudod, hogy hol lakik, max felkeresed.
Amikor gyanús, hogy a csajod vele lehet, lecsekkolod. Pl. felhivod a csajt, miközben beszélsz vele, rácsörögsz a pasi számára egy másik telóról, ha a telóban hallod, hogy megcsörren egy másik telefon evidens, hogy vele van. Ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!