Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen jeleket küldök egy srácnak, ha tetszik nektek?
Füstjeleket... És ha nem érti, akkor először is az ABC összes betűjét, majd az egyiptomi hieroglifákat, a "SZERETLEK" szót rovásírással, és ha ezt sem értené, akkor csak egy ökölbe szorított kezet kinyújtott középső ujjal...
Gondolom, az utolsót biztosan megérti.
:-D
Most mit kell csezstetni?!
Mintha ti nem szoktatok volna elírni véletlenül pár szót!
Amúgy én is erre a kérdésre keresem a választ.
Szemezgetek a leánykákkal, de ha visszaszemeznek is, én abból ugyan semmire nem jöttem még rá.
Pedig jó lenne tudni, mert ha van fogás, akkor oda is mennék leszólítani a kis tüneményt.
látom a többségnek nem megy a normális válaszadás, de én megpróbálok segíteni :) :$
én általában úgy jelzek, hogy mindig mosolygok az illetőre, nagyon kedves vagyok vele, facebook- on lájkolom a kiírásait , megpróbálok mindig a közelébe lenni, beszélgetni vele.. :))
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:48
köszi! végre egy normális, kedves válaszadó :)
Én ilyeneket szoktam:
( ) ( )
(* .*)
(”__”)
(\__/)
(>'.'<)
(")_(")
,___,
[O.o]
/)__)
-"--"-
(\_(\
(=’ :’) :*
(,(”)(”)¤°.¸¸.•´¯`»
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!