Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jeleket adhatnék annak a srácnak aki tetszik, hogy lépjen?
Figyelt kérdés
Tetszem neki,legalább is a haverjai azt mondják,meg rajta is látszik.De nem biztos a dolgában igy nem lép,mert hogy én zárkozottnak tűnök,és álítolag ugy csinálok mintha észre se venném.A sráccal nem vagyunk beszélő viszonyban,igy nem fogok oda menni hogy hé tetszel nekem:)adnátok tippeket?elöre is köszönöm2009. márc. 27. 18:06
1/7 anonim válasza:
A jeleket a fiúk meglepően rosszul fogják (kivéve mondjuk, ha megmutatnád a melled).
Inkább hívd el valami nyugalmasabb helyre!
2/7 anonim válasza:
Én a helyedben, mondjuk felvenném iwiwre vagy msn-re és elkezednék vele beszélgetni. Vagy egyszerűen csak odamennék hozzá beszélgetni és kis idő elteltével megkérdezneém, nincs-e kedve valahol máshol folytatni ezt a beszélgetést, vagy valami hasonló. Ebbe nincs semmi, én is csináltam már, vissza is utasítottak már, de még mindig itt vagyok. :) Bátorság! :)
3/7 anonim válasza:
Ha feltűnő lépést teszel, akkor a srác nagyon biztosra megy, és könnyedén fog bánni veled! Ha sokáig kéreted magad, akkor meggondolhatja magát! Egy kedves tekintet sokmindent elárul, főképp egy mosollyal kiegészítve! Ha még nem is köszöntök egymásnak, akkor: tekintet-mosoly-kedves köszönés! És azonnal tovább kell menni - akkor! Meg fog keresni!
4/7 anonim válasza:
"ugy csinálok mintha észre se venném.A sráccal nem vagyunk beszélő viszonyban,igy nem fogok oda menni hogy hé tetszel nekem"
Akkor sehogy.
5/7 anonim válasza:
"Ha feltűnő lépést teszel, akkor a srác nagyon biztosra megy, és könnyedén fog bánni veled!"
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan. Mondd hogy nem...
Nagyon komolyan elkezdek aggódni, ha sok ilyen gondolkodású lány van még...
6/7 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy lány lennék! 34 év és 60 lány után biztosan állíthatok néhány tényt!
7/7 anonim válasza:
Én biztosan tuti jelnek venném ha elhívnál valahova suli után, vagy csak köszönnél mosolyogva. De ha felvennél msn-re már abból is leszűrném :D 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!