Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fiúk! Mit ajánlanátok egy önbizalom hiányos srácnak?
Figyelt kérdés
Az önbizalmam kb egyenlő a 0-val :'( Ezen szeretnék változtatni...
15/F
2011. nov. 10. 18:05
1/8 anonim válasza:
Miért nincs önbizalmad? Biztosan van valami amiben jó vagy esetleg kreatív, vagy akármi, próbálj arra a dologra koncentrálni
3/8 anonim válasza:
Tűzz ki magad elé egy célt, majd valósítsd meg.
De ne ess abba a hibába, hogy nem veszed észre, az úton leszel boldog, nem pedig attól, hogy teljesítetted a célt.
Magyarán élj az álmaidba, ne pedig az álmoknak élj, mert akkor te vagy érte, nem pedig a cél érted.
Én két dologban találtam meg magam, amiben meg tudom valósítani magam és ha szar kedvem támadna akkor tudom, hogy honnan meríthetek erőt a folytatáshoz: művészet (rajzolás) és sport (parkour, röplabda).
Mozdulj meg magadért, a sült galamb nem fog a szádba repülni. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Háát nem tartom magamat kreatívnak :S Csak jó tanuló vagyok, eléggé jó, mikor nagyon keveset tanulok...( Napi maxx 45 perc, de általában annyit sem) De nemtudom, hogy miben vagyok jó :S Igazából eddig "megbélyegeztek" kockának...De már nem játszok...Szóval már nem vagyok kocka, de az önbizalmam ettől még nem nőtt meg :(
2011. nov. 10. 18:13
5/8 A kérdező kommentje:
18:13 Ez ösztönzően hatott :) Köszönöm :) Mondjuk nem állok neki pk-zni, mert nem az én stílusom, de mondjuk elkezdek gyúrni és kosarazni :D És szerintem az utóbbiban fogom megtalálni magamat :)
2011. nov. 10. 18:15
6/8 anonim válasza:
na látod! :) mégis vannak ötleteid,ne legyén önbizalom hiányos!
7/8 anonim válasza:
önbizalom fejlesztő könyvek (Brian Tracy, Napoleon Hill stb.) bár lehet neked nehéz olvasmány talán.
F18
8/8 anonim válasza:
Szerintem menj el sportolni, mindenképpen valami egyéni sportágat, lehetőleg küzdősportot, és ne önvédelmi sportot válassz. Thai box-ot, kick box-ot, vagy valami hasonlót. Hidd el, maximum egy év, nem fognak se kockának, se puhának nevezni, és a lányok körében is meg fog nőni a népszerűséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!