Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok van akinek bejönnek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok van akinek bejönnek a reményvesztett, depis, öngyilkosságra készülő NEM emos fiúk?

Figyelt kérdés

2015. dec. 4. 17:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Nekem nem jönnek be, mert valahogy nem vonz ez az egész, hisz én magam is hajlamos vagyok a depire, és mivel szeretnék belőle kilábalni, nem egy öngyilkosságra készüli fiú környékén keresem a boldogságom. Ettől független megtetszhet, és akár bele is szerethetek.

Egy viszont biztos, mindenképp szeretnék neki segíteni, ha tetszik, ha nem, mert ez nem normális dolog, és szörnyű, hogy ilyeneket, és rosszabbakat kell átélnie valakinek.:( 14L

2015. dec. 4. 17:11
 2/26 anonim ***** válasza:
Nem. :/
2015. dec. 4. 17:13
 3/26 anonim ***** válasza:
85%
Ha rolad van szo figyelj. En is ilyen vagyok. Nem vagyok emos. Sokszor gondolk ra hogy mi lenne ha meghalnek. Sokszor sirok. Rengetegszer. Annyi sok mindenen mentem mar at. Annyi minden miatt verzek. Mindig abba remenykedek hogy majd jobb lesz. Tudom hogy nem lesz jobb. De nem fogom magamat bantani. Te se bantsd magad. Engem a csaladom es az elet tett tonkre. En is hibaztam persze jo sokszor. De emberek vagyunk mind megtesszuk. De tudod mit? Neha orulok neki. Orulok,hogy nincs meses eletem. Hogy erosebb vagyok mint a tobbiek. Hogyha felnovok lesz eleg felelosseg erzetem a csaladom irant :) Tudom hogy jo ember lesz belolem. Azt akarom hogy en meg tudjam majd mutatni a szuleimnek hogy igenis ezt kellet volna tenniuk velem igy kellett volna elnunk mint ahogy en fogok elni. En boldog akarok lenni. Azt akaropm hogy a gyerekeim majd boldogok lehessenek. Hogy ne sirjanak. Hogy ne nezzek vegig amint az apjuk megcsalja az anyjukat mokozben az anyjuk elmebeteg lesz. En igy elek. Es ezt nem fogom hagyni. Ezert van ertelme elni :) Mindig kell lennie remenynek. En sem vagyok emos. Mert tudom,hogy majd en valtoztatok a sorsomon ha eljon az ido ra :) 14/L
2015. dec. 4. 17:16
 4/26 anonim ***** válasza:
57%
De az ilyen fiúkat miért érdekelné bármilyen lány?????
2015. dec. 4. 17:32
 5/26 anonim ***** válasza:

Én kezedek ilyenné válni…

Nem tudom, ahhoz hogy eldöntsem ismernem kell.

L

2015. dec. 4. 17:32
 6/26 anonim ***** válasza:
Aki reményvesztett és depis, az magasról tesz a lányokra. Én is rossz hangulatú voltam egy ideig, de simán érdekeltek a lányok, pont azért voltam az talán mert nem volt barátnőm. Aztán mostanra sokkal rosszabb lett, de már totál lemondtam a lányokról, kb. olyan mintha aszexuális lennék, nem érdekelnek.
2015. dec. 4. 17:55
 7/26 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. dec. 4. 18:01
 8/26 anonim ***** válasza:
Alapvetően én is elég önbizalomhiányos lány vagyok és én úgyérzem bele tudnék szeretni egy ilyen fiúba.Próbálnék neki segíteni, amennyire tudok, hogy legalább az öngyilkossági gondolatait eltöröljem. Mostanában úgyérzem elég sokat tudtam valakin segíteni :)
2015. dec. 4. 18:01
 9/26 anonim ***** válasza:

Hát fiúként a kérdésedre nemigen tudok válaszolni, viszont tudom, hogy mit érzel, vagyis ez így eléggé hülye kijelentés, de az tény, hogy én is átmentem ezen amin te. Rengetegen mások is. Azóta mintha kicserélődtem volna. Ami azt illeti a depis korszakom alatt is érdekeltek a lányok, szerintem a kettőnek egymáshoz nincs köze, mint ahogy itt fentebb írták. Ami azt illeti néha letörnek még a kudarcok, de sokkal edzettebb vagyok mint a korosztályom. Mindenen nyafognak, én meg csak mindenen nevetek, mert az a rossz után ami velem történt minden olyan jónak tűnik, még a legapróbb, legfurább dolgok is.:D Persze vannak még akadályaim, például borzasztóan félek leszólítani egy lányt aki nagyon tetszik, de tudom, hogy ez is menni fog! A tudatalattim még mindig azt kiáltja, hogy nem érdemlem meg, de már dolgozom az ügyön.

Bocsi hogy így magamra tereltem a témát, segítő szándékkal terveztem tanulságként, hisz az tud igazán élni aki megjárta a poklot. Tehát mint olyant ezt lehet pozitív dolognak tekinteni, aminek örülni lehet, így fordíthatod a rosszat a javadra.:)

2015. dec. 4. 18:09
 10/26 anonim ***** válasza:
Engem érdekelnek.
2015. dec. 4. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!