Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van akinek bejönnek a reményvesztett, depis, öngyilkosságra készülő NEM emos fiúk?
Nekem nem jönnek be, mert valahogy nem vonz ez az egész, hisz én magam is hajlamos vagyok a depire, és mivel szeretnék belőle kilábalni, nem egy öngyilkosságra készüli fiú környékén keresem a boldogságom. Ettől független megtetszhet, és akár bele is szerethetek.
Egy viszont biztos, mindenképp szeretnék neki segíteni, ha tetszik, ha nem, mert ez nem normális dolog, és szörnyű, hogy ilyeneket, és rosszabbakat kell átélnie valakinek.:( 14L
Én kezedek ilyenné válni…
Nem tudom, ahhoz hogy eldöntsem ismernem kell.
L
Hát fiúként a kérdésedre nemigen tudok válaszolni, viszont tudom, hogy mit érzel, vagyis ez így eléggé hülye kijelentés, de az tény, hogy én is átmentem ezen amin te. Rengetegen mások is. Azóta mintha kicserélődtem volna. Ami azt illeti a depis korszakom alatt is érdekeltek a lányok, szerintem a kettőnek egymáshoz nincs köze, mint ahogy itt fentebb írták. Ami azt illeti néha letörnek még a kudarcok, de sokkal edzettebb vagyok mint a korosztályom. Mindenen nyafognak, én meg csak mindenen nevetek, mert az a rossz után ami velem történt minden olyan jónak tűnik, még a legapróbb, legfurább dolgok is.:D Persze vannak még akadályaim, például borzasztóan félek leszólítani egy lányt aki nagyon tetszik, de tudom, hogy ez is menni fog! A tudatalattim még mindig azt kiáltja, hogy nem érdemlem meg, de már dolgozom az ügyön.
Bocsi hogy így magamra tereltem a témát, segítő szándékkal terveztem tanulságként, hisz az tud igazán élni aki megjárta a poklot. Tehát mint olyant ezt lehet pozitív dolognak tekinteni, aminek örülni lehet, így fordíthatod a rosszat a javadra.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!