Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok van akinek bejönnek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok van akinek bejönnek a reményvesztett, depis, öngyilkosságra készülő NEM emos fiúk?

Figyelt kérdés

2015. dec. 4. 17:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Mi köze az érdeklődésnek az ilyen típushoz? Vagy arra gondolsz, hogy direkt egy agyi nyomorékra vágysz? Tinédzser korban aki reményvesztett, öngyilkosságra készül, az hadd menjen. Mi vinne rá egy 14-18 éves kisgyereket, hogy lemondjon még 60 évről? Az ilyen gyökerek miatt nem lesz nyugdíjam. :(
2015. dec. 4. 18:36
 12/26 anonim ***** válasza:
A ti generációtok nevelte olyannak az új generációt amilyen. Szánalmas, hogy mégis rajtunk sírjátok le, hogy mi lesz veletek. Egyétek csak meg szépen amit kifőztetek, ezt érdemlitek!
2015. dec. 4. 18:44
 13/26 A kérdező kommentje:

Egy kicsit sokan írtatok, először is kedves #11 ahogy mondják, a ti generációtok miatt bassótt el valmit, szóval egy kicsit nevetséges tőled látni, de az a durva, hogy egyébként igazad van😂😂😂😂 bár mivel ilyen gyakori téma ez, így úgy tűnik elég sokan maradtak még életbe közülük, akik persze mind kimennek külföldre, mert valakik valamit itt nagyon eqrtak, szal tényleg nem lesz nyugdíjjad😂😂😂 de sebaj, ezek a gyönyörű stadionok árnyékába azt mondják majdnem olyan jó ülni, mint az állami tamogatásból felujított szobrok alatt, legalábbis a csövesek ezt mondják xd

Na szóval ha van ilyen lány, akkor írjon az email címem: tybyatya@gmail.com szivesen várom a jelentkezőket komoly kapcsolatra, hisz mindenki tudja, hogy az ilyen depis gyerekek csak szeretetre vágynak, meg egy kis duuggásra is néha xd

Na jó, ez csak poén volt xd de csak FÉLIG!! xd

A jószándékú világmegvaltó bölcsességeket mondóknak igazán hálás vagyok, azt nem mondom, hogy tudtatok volna segíteni de a szandék a lényeg :D xdd

És végül ismét szólnék a lányokhoz, elárulom, hogy nincs olyan köztetek, akit valaki ne akarna lefektetni, még úgy is, ha a pedofilokat nem számítjuk, és aki egyszer meggdug, az meg akar mégegyszer is, néha akkor már egymáshoz is szóltok, és már kész is a kapcsolat xd

Az emósokat nem birom megérteni, vagy legalább is nem akarok annyi energiát rápazarolni

Aki meg esetleg téríteni akar, vagy esetleg vallásos az megbasszhhatlya anyját 😘😂😂😂 xddd

2015. dec. 4. 19:28
 14/26 anonim válasza:
ezt aztán megérte leírni.
2015. dec. 5. 00:12
 15/26 A kérdező kommentje:
Yepp de azt és ezt is✌✌
2015. dec. 5. 12:55
 16/26 anonim ***** válasza:
Nekem igen. Hisz az életem értelme nem más mint segíteni azokat az embereket akiknek még vannak érzelmeik. És felettébb boldog lennék, ha egy ilyen srácnak okozhatnék egy kis örömöt. Vagy csak mosolyt csalhatnék arcára. Nem lehet tudni, de szerintem nem lenne öngyilkos, mert nem akarna nekem kínzó szenvedést okozni. Hiszen biztos lehetne benne, hogy teljesen összetörnék. Illetve megpróbálnám feléleszteni a remény kis fényét a szemében. Én lennék a reménye.
2015. dec. 5. 13:24
 17/26 anonim válasza:

Az utolsó mondatért kár volt. Elszúrtad az egészet - kivéve, ha kamukérdés volt, mert akkor elmegy. Bár úgy sem, mert ötlettelen.

A válsz tehát NEM. Ezzel a szöveggel csak olyan beteg lányt kapnál, aki neked nem kellene.

Tudod, az baj, hogy az ördög tényleg megjelenik, ha sokáig festegetik a falra. Minden az agyban dől el, beleértve azt is, hogy mi a valóság.

Tehát nőj fel és ne legyél már agyatlan.

2015. dec. 5. 22:46
 18/26 A kérdező kommentje:

Tudod... A hozzád hasonló gondolkodásúak szoktak ordítani a sírú kisgyerekükre, hogy kussoljon már be

És igazából én is írhatom, hogy az utolsó mondattal kúrtad el az egészet, kivéve ha csak okoskodni akartál

2015. dec. 6. 08:40
 19/26 anonim ***** válasza:
Értem. Tehát az én generációm (31 vagyok, olyan túl sok szörnyszülöttet még nem szabadítottunk a világra) nevelt titeket ilyen gyökérre. Egy tinédzsernek a mi időnkben már több esze volt annál, mint hogy reményvesztett meg öngyilkos legyen még akkor is, ha valami irtózatosan elkefélt családban nőtt fel. Amiből Magyarországon szerencsére kevés van, és jellemzően nem is ezek szoktak depisek, meg reményvesztettek lenni. A depresszió meg az öngyilkosság az unatkozó jólétben élő szerencsétlenek kiváltsága. Bármelyik gyógyíthatatlan betegségben szenvedő boldogan cserélne a szar sorsotokkal. Könnyű másra fogni az elszabott kis lelketeket, de az az igazság, hogy lúzerek vagytok. Tanuljatok, menjetek főiskolára, keressetek értelmes, intelligens barátokat, és ne a gyakorikerdesek.hu-t sírjátok tele ahelyett, hogy megoldanátok az életeteket!
2015. dec. 6. 22:35
 20/26 anonim ***** válasza:

Miközben olvasgattam a válaszokat szépen tervezgettem hogy mit írjak. Először azt akartam leírni hogy semmilyen esetben sem megoldás az öngyilkosság, és hogy csupán önzés lenne egy fiatal embernek (gyereknek!) elvennie az életét. Aztán arra gondoltam leírom hogy nagyon is önző az, aki el akarná dobni az életét. Végül is nem azért vajúdott veled az anyukád órákig, nem azért tanított meg járni, beszélni, nem azért járatott iskolába, etetett, öltöztetett, SZERETETT, hogy aztán egy ostoba meggondolatlan tettel eldobd az életed. Tudod hogy szenvednének az emberek körülötted? Beleőrülnének, felborítaná az életüket, ráülepedne rájuk. Nincs szomorúbb dolog annál, mint amikor egy szülő temeti a FIATAL gyerekét. Aztán tovább gondolva arra jutottam hogy gyávaság. Nem megküzdesz a problémáiddal, nem szembeszállsz a démonaiddal, hanem elmorzsolódsz, és megölöd magad, mert akkor vége a szenvedésnek. Az általam feltételezett korodban nem élhettél át olyan tragikus dolgokat amik indokolnák akár a gondolatot is. Mint egy korábbi válaszoló írta is, van még jó esetben minimum 60 szép éved! És aztán láttam a kommentedet, és egy dolog jutott eszembe: gratulálok, te éretlen kölyök. Ezt hogy sikerült?

Mindez amit leírtam saját élményből alakult ki. Csak úgy mondom, mielőtt jön a sok 'mégcsak azt se tudod milyen érzés! szomorúszájli-szomorúszájli-ikszdé'

És #11 érzem a fájdalmadat

2015. dec. 8. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!