Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok van akinek bejönnek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok van akinek bejönnek a reményvesztett, depis, öngyilkosságra készülő NEM emos fiúk?

Figyelt kérdés

2015. dec. 4. 17:07
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Én is ilyesmi típusú vagyok.Beletudnék szeretni egy ilyen fiúba,de segítenék neki,legalább,hogy ne legyenek öngyilkos gondolatai:) 14/L
2015. dec. 8. 21:52
 22/26 anonim ***** válasza:
Mivel en is ilyen vagyok ezert igen... Engem a csaladom az osztalytarsak tettek teljesen tonkre...a karjaimon szamtalan heg diszeleg....en mar annyi mindenen mentem keresztul hogy minden napom pocsek mindenki ellenem van szanalmas vagyok....megyunk eggyut meghalni igazan kene mar hohy vegleg boldok legyek...
2015. dec. 8. 22:38
 23/26 anonim ***** válasza:
Ja az lemaradt 14\L
2015. dec. 8. 22:38
 24/26 anonim ***** válasza:
Ramiii192: A karjaidon a hegeket az osztálytársaid és a családod csinálta? Ja nem, csak ráérsz. Matek megy? Mit műveltek veled? Nem érzed magad felelősnek legalább egy részéért? Családod mit tett veled? Nem kapsz iPhone-t? Jópofák ezek a depis szövegek, benne van minden közhely. Lefogadom, 1-2 leukémiás szívesen cserélne most veled, ők tudnának mit kezdeni a te évtizeiddel!
2015. dec. 9. 01:07
 25/26 anonim ***** válasza:

Ramii(+némi i és pár szám, nem emlékszem) 14 évesen hogy sikerült? Mármint tényleg, hogy mehetett tönkre az életed? Igen, természetesen vannak olyanok akik borzasztó dolgokon mennek keresztül, de az okosabbik fele felhasználja és beleépíti a jellemébe- megerősödik tőle. Viszont semmiképp nem segít a 'részleges csonkítás', és bárki is találta ki azt, hogy megkönnyíti borzasztóan ostoba lehetett. Inkább kapd össze magad te is, és a kérdező is, és álljatok a sarkatokra. Ne legyetek puhányok.. #20 voltam

Ja és még mindig egyetértek majdénmegmondom-mal (a te nevedet se tudom:D )

2015. dec. 9. 21:31
 26/26 anonim ***** válasza:

Ja és csak úgy szólok, hogy a halál nem egyenlő boldogsággal.. ez a mondatod pontosan tükrözi a korodat. Gondold át még egyszer (remélem nem akarod tönkretenni a családod[avagy megrontóid?] életét azzal, hogy nem vagy elég tökös ahhoz hogy átevickélj az általánoson.. kemény nem kemény, de nagyon nagyon ostoba dolgot mondtál)

Pszichologus ajánlott!

2015. dec. 9. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!