Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Reményvesztett férfiak, arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reményvesztett férfiak, arra nem gondoltok néha, hogy nem csak nekünk magasak az elvárásaink, hanem ti is megerőltethetnétek magatokat egy kicsit?

Figyelt kérdés

Megy itt a hiszti állandóan, hogy a szép nők mennyire válogatnak, sz@rba se vesznek titeket.

De ti mit tesztek azért, hogy észrevegyenek? Semmit se csináltok, próbálkoztok ész nélkül ilyen jellemtelen fejekkel meg stílussal aztán csodálkoztok és rinyáltok itt egymás között, szidjátok a női nemet meg a sikeres férfiakat (akik szerintetek bmw-s, kigyúrt bunkók stb.)

Hát nem. Elárulnám, hogy mi nők többre vágyunk, mint a pénz meg a kinézet.

Megnyerő stílus, egyediség, egyéniség, intelligencia! Belevaló, bátor férfiakra vágyunk, egyéniségekre, nem rinyagépekre.

A társkereső tele van ilyen gagyi jellemtelen unalmas arcokkal, helyesen írni nem tudnak, intelligencia 0, de ők gondolom bombanőket akarnak maguknak.

Annyi ilyen unalmas sráccal társalogtam már, adtam nekik esélyt, de komolyan olyanok vagytok mint a kislányok. Ha nem ír vissza az ember, jön a hisztérika, hogy "hahóó, hahóóó, miért nem írsz vissza? :"("

Alapból, miért nem veszitek az adást ha nem írok vissza? Egyébként stílusosan is meg lehet kérdezni, hogy valami baj van, miért nem válaszolsz? Nem pedig hahózni, meg sírós szmájlizni mint az oviban. Nem csajok százait kéne zaklatni, hanem oda állni a tükör elé és elgondolkozni. Valami nem okés, sebaj, megoldjuk! (Nem csak a külsőre gondolok.) Csak úgy fejlődhet az ember, ha belátja és felismeri a hibáit! Miért nem vagytok erre képesek?

/egy 19 éves lány.

2016. ápr. 23. 00:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 A kérdező kommentje:

,,Hogyan is lehetnél boldog egy másik személlyel, ha még egyedül se vagy az?" - üzenném a férfiaknak, akik azon elv szerint próbálkoznak, hogy minél több a szám (több nő), annál nagyobb az esély, minél több pénz, annál nagyobb esély. Inkább béküljetek ki önmagatokkal, ez a görcsös szörnyűség csak egyre mélyebbre és mélyebbre vezet...

,,Ne aggódj amiatt, vajon örökké együtt lesztek-e vagy sem - semmi se tart örökké." Nem hát, ebben mindenki biztos lehet. :)

2016. ápr. 23. 03:10
 12/72 anonim ***** válasza:

olyan dolgokat írtál ami tényleg a nagy részére igaz az ún. reményvesztett férfiaknak

DE vannak kivételek is, én ilyen vagyok

19 éves vagyok én is és sose volt senkim, pedig szinte ellentéte vagyok annak amit leírtál :D

kedves vagyok, figyelmes, inteligens, van baráti társaságom amiben igencsak energikus vagyok, könnyedén beilleszkedek, követem a divatot, a lányokkal való társalgás sem okoz semmilyen gondot, megteszek mindent az előrehaladáshoz és teljesen átlagos vagyok, nem vagyok csúnya :D

csak azért írtam meg neked hogy tudd vannak ilyenek is, nem csak azok akik nem tesznek semmit a lányokért vagy a társaságért és tényleg csak rinyálnak hogy minden szar, ez engem is zavar, de az hogy én tényleg mindent megteszek és úgysem jön össze az kicsit zavaró ;)

2016. ápr. 23. 03:24
 13/72 A kérdező kommentje:

Hát figyelj, szerintem ne keresd a miérteket, ne is rombold az önbecsülésedet, mert ez csak egy ördögi kört szül. Lehet hogy a sors valamiért így akarta, azért szerencse is kell hozzá, meg a véletlenek. Nem úgy megy ez... hogy a számok törvénye meg hogy csupa jó tulajdonság vagy.

Egyébként egy szerelmi csalódás is elég szép időt el tud cseszni az ember életéből, lehet hogy neked valamiért pont erre nem volt eddig szükséged, mert valamire rossz hatással lett volna. Pl. nálam a tanulásra volt a depresszióm, amit az exem miatti kínszenvedés csak súlyosbított.

2016. ápr. 23. 04:04
 14/72 anonim ***** válasza:
50%

Nem vagyok se rinyagép,se reményvesztett.

Nem is tudom,mit keresek ennél a kérdésnél? :-o

Ja megvan:-D

Ez a napi feszültség levezetése volt a részedről így hajnal 1körül? :-D

2016. ápr. 23. 06:46
 15/72 anonim ***** válasza:
72%

"Hát nem. Elárulnám, hogy mi nők többre vágyunk, mint a pénz meg a kinézet."

Persze, hogy többre vágytok, még ezen felül! :DDD

Tehát a pénz meg a kinézet az "alap", és még emellett legyenek egyéb jó tulajdonságai is. :DD

2016. ápr. 23. 07:22
 16/72 anonim ***** válasza:
29%
#15: Úgy-úgy! Az a bizonyos freudi elszólás... :)
2016. ápr. 23. 07:54
 17/72 anonim ***** válasza:
58%

Hiába erőltetem meg magam, attól még se magasabb, se jobb képű nem leszek. Márpedig alacsonyan és rondán egy nőnek se kell az ember fia, bármit is mondasz vagy hiszel.

Egyébként az egy minimális udvariassági szint, hogy még ha nem is jön be valaki, akkor is visszaírunk neki, hogy "bocs, de nem".

2016. ápr. 23. 08:05
 18/72 anonim ***** válasza:
94%

Nem szoktam rinyálni, főleg nem abban a stílusban, hogy a nőknek csak a pénz kell.

Az viszont biztos, hogy például egy társkeresőn hiába írok mindenkinek egyéni levelet, hiába próbálok olyan stílust megütni, hogy kitűnjek a tömegből, elég csekély a válasz arányom, míg van olyan kollégám, aki jól láthatóan egyen levelet küldözget szét, és messze 50% feletti a válaszolók száma.

Szóval valami mégis van abban, hogy a nők nem feltétlenül a humort, az egyéniséget keresik, hanem a kinézetet, az izmot, a mögötte álló kocsit, vagy bánom is én mit, hiszen egyetlen levél alapján meg sem próbálnak az általad felhozott stílus, egyéniség, intelligencia trióra lőni, a fotói viszont egyértelműen neki jobbak.

2016. ápr. 23. 08:11
 19/72 anonim ***** válasza:
55%

Engem kozvetlenul nem erint mert 8 eve nem kerestem mar part, de magam korul azt latom hogy ket fele embernek van problemaja a tarkseresessel.

1. A kerdesben jellemzett fiuk, akik megprobalnak olyanok lenni mint az altalad szinten leirt "nem unalmas egyenisegek".

2. A hozzad hasonlo lanyok akik azt hiszik latjak a szanalmas pasik hibajat es megmondjak hogy milyennek kellene lenniuk, mi az elvaras. Valojaban pedig ugyan olyan szanalmasan jatszod a szereped es haritod masra a felelosseget, mint a lenezett tipusu pasik. Az onbecsulesed attol fugg hogy milyen szintu pasi dug meg, es milyen gyakran.

Es vannak olyanok akik nem haritjak masra a felelosseget, az onbecsulesuk nem masoktol fugg es elik az eletuket, nem eljatszak. Nekik nincs is gondjuk a tarskeresessel.

2016. ápr. 23. 08:31
 20/72 anonim ***** válasza:
71%

Nem szoktam rinyálni, nem is vagyok a nőgyűlölő testvériség tagja, de azért had mondjam már el az én "életutamat" légyszi:)

21 éves koromig nagyon túlsúlyos voltam. Óvodától kezdve minden, azaz minden társaság engem b..asztatott. Nyilván lehet mondani, hogy miért nem fogytam le hamarabb, de szerintem egy 10-12 éves gyereknek még nincs annyi esze, hogy belássa a jövőjére nézve mekkora kihatással lehet a kinézete, ezáltal hogy fog hozzáállni a társadalom, stb. Mert igen, a túlsúlynál ott az egészségtelenség is, de eltörpül a társadalomban betöltött hátrány között. Ezalatt az idő alatt, mint már mondtam minden társaságban én voltam a gyökér, akit lehet szapulni. Emellett jó anyagi helyzete is van a családomnak, ezért én voltam a dagadt burzsuj. Én voltam az, akit utoljára választottak ki fociban, velem nem akart soha senki egy csapatban lenni, nekem nem kellett rajta lenni a csoportképeken, nekem elég volt annyi ha csinálom a képet. Volt pár barátom, velük a mai napig jóban vagyok, de túl sokat nem tudtak kompenzálni, sőt valamikor még ők is beálltak a sorba, és itt nem a haveri szekákról beszélek. Gondolom mondanom se kellett, hogy nőknél, próbálkozni? Esélytelen. Az hagyján, hogy kiröhögtek, de például dogánál nem segítettek, amikor a helyesebb srácnak igen, csak akkor írtak rám, ha házit kellett csinálni. Ezután 21 éves koromban megelégeltem mindent, és ledobtam 45 kg-t. Jól éreztem magam, egyből több ember állt velem szóba, akiket persze fenntartásokkal kezeltem. Elkezdtem edzeni, beálltam helyes táplálkozásra. Emellett tudni kell rólam, hogy az ország egyik legnehezebb egyetemén fogok nemsokára végezni, szóval -kimerem jelenteni- nem vagyok egy hülye ember. A sors iróniája, hogy miután lefogytam, akkor jöttem rá, hogy nagy fejem, orrom, elálló fülem van, amit addig nem vettem észre, mert hát eltakarta a toka, meg a császárszalonna. Ja, és a fogyásnál elkezdtem kopaszodni is, szóval ez is berakta a dolgot, arról nem beszélve, hogy más mérettel se érem el az átlagos szintet, tényleg, nagyon nem. Csajoknál az utóbbi időben próbálkoztam. Mind barátzónába tett, egytől egyig. Elmondják, hogy milyen "rendes, normális, udvarias srác vagyok, miért nincs barátnőm?" Hát például azért, mert te se akartál velem semmit. Ezenkívül akik nem barátzónába tettek, azok hazudtak, átvertek. 24 éves koromra eljutottam arra a szintre, hogy 2 randim volt, de ezek a lányok meg elmebetegek voltak. (Ha gondolod privátban ezt neked leírom, hogy mik voltak, nem akarom teljesen kifejteni nagy nyilvánosság előtt) Összegezve, gondolom lejön az hogy én már nem kevés munkát raktam ebbe a projektbe, de 3 év alatt annyira nem jutottam, hogy egy általam kinézett csaj randira jöjjön velem, a csókról, szexről inkább nem is beszélek. Ezek mellett persze kell hallanom a társaságban, hogy ki kivel volt. Ne érts félre, rohadtul nem vágyok egy éjszakásra, én egy szerető barátnőre vágyom, akivel mindent csinálok, amit egy barátnővel csinálni szoktam. De nem, senki nem lát potenciált, mert nem szép a fejem, ezt teljesen kimerem jelenti, mert mint mondottam sok lánybarátom lett, akik szerintem ha egy gyökér lennék, akkor még barátkozni se barátkoznának velem. Az a bajuk, hogy nem vonzódnak hozzám, mert belsőre-mondták is-, hogy szeretnek, imádják a humoromat. Ja igen, lehet depressziósnak tűnök így leírva ezt a monológot, de nem vagyok az, erről a gondomról a külvilág sokat nem tud, mindenki egy életvidám, jó humorú srácnak ismer, ami igaz is, de ez akkor lenne teljesen igaz, ha lenne egy barátnőm. Nem érzem magamat a fentiek miatt szarnak, viszont ha semmi pozitív nincs az ember életében nők terén, akkor elhiszi, hogy az, és úgy se kell majd senkinek. PEdig bízom benne, hogy de. 22/F

2016. ápr. 23. 08:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!