Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Reményvesztett férfiak, arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reményvesztett férfiak, arra nem gondoltok néha, hogy nem csak nekünk magasak az elvárásaink, hanem ti is megerőltethetnétek magatokat egy kicsit?

Figyelt kérdés

Megy itt a hiszti állandóan, hogy a szép nők mennyire válogatnak, sz@rba se vesznek titeket.

De ti mit tesztek azért, hogy észrevegyenek? Semmit se csináltok, próbálkoztok ész nélkül ilyen jellemtelen fejekkel meg stílussal aztán csodálkoztok és rinyáltok itt egymás között, szidjátok a női nemet meg a sikeres férfiakat (akik szerintetek bmw-s, kigyúrt bunkók stb.)

Hát nem. Elárulnám, hogy mi nők többre vágyunk, mint a pénz meg a kinézet.

Megnyerő stílus, egyediség, egyéniség, intelligencia! Belevaló, bátor férfiakra vágyunk, egyéniségekre, nem rinyagépekre.

A társkereső tele van ilyen gagyi jellemtelen unalmas arcokkal, helyesen írni nem tudnak, intelligencia 0, de ők gondolom bombanőket akarnak maguknak.

Annyi ilyen unalmas sráccal társalogtam már, adtam nekik esélyt, de komolyan olyanok vagytok mint a kislányok. Ha nem ír vissza az ember, jön a hisztérika, hogy "hahóó, hahóóó, miért nem írsz vissza? :"("

Alapból, miért nem veszitek az adást ha nem írok vissza? Egyébként stílusosan is meg lehet kérdezni, hogy valami baj van, miért nem válaszolsz? Nem pedig hahózni, meg sírós szmájlizni mint az oviban. Nem csajok százait kéne zaklatni, hanem oda állni a tükör elé és elgondolkozni. Valami nem okés, sebaj, megoldjuk! (Nem csak a külsőre gondolok.) Csak úgy fejlődhet az ember, ha belátja és felismeri a hibáit! Miért nem vagytok erre képesek?

/egy 19 éves lány.

2016. ápr. 23. 00:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 23. 18:19
 62/72 anonim ***** válasza:
58%
Egy genetikailag alacsony és vékony férfi mégis, hogyan "erőltesse" meg magát? 10 éves korom óta rendszeresen úszok (most 25 vagyok) és 19 évesen döntöttem el, hogy ha az alacsonyságom (170 cm) mellett még gebe is vagyok, akkor soha az életben nem fogok kelleni senkinek, ezért elkezdtem személyi edzővel fejleszteni magamat (1 éven keresztül) utána én magam vettem át a stafétabotot, viszont a gyenge izomzatom és csontozatom miatt 1,5 évvel ezelőtt abba kellett hagynom az izomépítést, mert nem bírta a testem, ráadásul kirívó eredményt sem sikerült elérnem, mert 51 kilóról csupán 62 kilóra nőttem. Közben elvégeztem az egyetemet és stabil egzisztenciát alakítottam ki, de ez sajnos csak arra volt elég, hogy magamnak biztosítsak egy nyugodt életet, de úgy látszik a paramétereim felülírnak minden belső tulajdonságot és egzisztenciát, mert soha egy nő sem érzett vonzalmat irántam. :(
2016. ápr. 23. 18:33
 63/72 anonim ***** válasza:
77%

62-es

Komoly vagy :)

51kg?

Nem azért, mert én sem vagyok ideális, ezt azért a nők már a tudtomra adták, de ugyanezzel a magassággal én egyszer voltam 53 kg, de akkor durván vékony volt mindenem. Körbe lehetett fogni a a felkarcsontomat úgy, hogy semmi húst nem érezni.

Amikor én gyúrtam ki magam, akkor 76 kiló voltam és mondjuk tényleg masszív felsőtestem lett.

Valszeg te ektomorf vagy, én meg mezomorf, de ha jó tápkiegészítőket szedsz, akkor belőled lehet az ilyen 0 testzsír%-os CK modell, belőlem viszont soha.

Próbáld meg újra, mert a nők agyában a te potenciális maximumod a menő, nem pedig az enyém.

2016. ápr. 23. 18:50
 64/72 anonim ***** válasza:
0%
61. nem értem ezekkel a képekkel mit akartál "demonstrálni"?
2016. ápr. 23. 19:33
 65/72 anonim ***** válasza:
Nem birom ezt a nöt ugy elvernèm a popsijàt.
2016. ápr. 24. 09:47
 66/72 anonim ***** válasza:
37%
A 61-es hozzászólás példázza, hogy a nők teljesen átlagos külsejű férfiakat is lerondáznak.
2016. ápr. 24. 10:09
 67/72 anonim ***** válasza:
62%
66: tévedés, korábban azt írták átlagos külsejű pasinak se lehet nője (pláne szép nője), emiatt linkeltem ezeket a képeket. Bár egy van köztük aki ronda.
2016. ápr. 24. 11:39
 68/72 anonim ***** válasza:
43%
Esküvői képek...ahol a nő agyon van sminkelve, ki van kenceficézve, fodrász, stb...a hétköznapokban nem így néznek ki. A nagyja még rosszabb, mint a pasija (amúgy meg egyik sem ronda/alacsony/csenevész, stb) pasi.
2016. ápr. 24. 12:08
 69/72 anonim ***** válasza:
45%
68, neked egyszerűen fáj az igazság, hogy pl a második képen lévő nem túl magas, elálló fülű, kopaszodó, csúnyácska férfinak sikerült, neked meg nem.
2016. ápr. 24. 12:54
 70/72 anonim ***** válasza:
A 2. is simán megüti az átlagos szintet.
2016. ápr. 24. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!