Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsejáték-függő vagyok. Mi lesz így velem?
Rövid történetem a következő:
2010-ben próbáltam ki előbb az online szerencsejátékot nyerőgépek, alkalmazások formájában. Tök jó volt, nyertem 15 ezret vele kb, de vesztettem 40 ezret. Ez volt a csali. Úgy döntöttem, hogy felhagyok a nyerőgépezéssel, mert rájöttem simán manipulálható programok csupán. Áttértem a sportfogadásra, 2010 óta vagy 3 millió forintot bukhattam el. Abba akarom hagyni ezt, elegem volt, tönkreteszem az egész életem, ha így folytatom. Mit csináljak? A függőségem kihat a családomra, barátaimra. Elveszítem velük a kapcsolatot, nem mozdulok ki itthonról, ápolatlan vagyok, semmi nem érdekel csak a játék. Ma buktam 100 ezer forintot egy rohadt teniszmeccsen. 6 év után eljutottam oda, hogy hitelt kell felvennem, hogy kaját, ruhákat tudjak venni magamnak. Nincs rossz munkám, pár hónap alatt rendbe szedném magam, ha nem baxnám el a pénzt újra és újra. A kiutat keresem, segítség! Egy párkapcsolatom is ráment erre, a veszteségek miatt sokszor viselkedtem feszülten a barátnőmmel és nem tűrte tovább. A bajomról semmit nem tudott, mikor ingerült voltam nem tudta mi az oka.
Tudom,hogy az én példám nem passzítható másokra,de hasonló helyzetben voltam és nem sikerült leszoknom,viszont sikerült mindent visszanyernem az idő közben szerzett tapasztalatomnak és az önfegyelmemnek köszönhetően.Ezek után már nem marcangolt a bűntudat és simán abba tudtam hagyni.
Téged nem gyötör a kényszeres viselkedés is a sportfogadás mellett?Nálam még ez is egy plusz tünet volt.
#9 ez nem működik, ugyanis minden asztalnak van tétlimitje és egy szín akármennyiszer kijöhet. nekem addig 23x jött ki a fekete egymás után.
Duplázd a 100e-es tétet 23x... főleg ha az asztal maximális limitje 1 milla
Egyedül is abba lehet hagyni, ha elég erős vagy, de ha a gyengébbekhez tartozol, akkor szakember kell.
Egyébként az, hogy felismerted a problémát és változtatni akarsz, már egy lépés a javulás felé.
Mindenki így merül egyre jobban bele.
Apró kényszeres mozdulatok először csak játék közben,aztán már máskor is,akár egész nap.
Ez azért elég kemény.
A legnehezebb részén már túl vagy: felismerted a problémát. Ez így már fél siker.
Mindenképpen menj el szakemberhez. A köztes időben pedig (amíg nem lát orvos) próbáld meg a tudatos figyelmedben tartani, hogy akarsz-e újabb adag bűntudatot. Ha a válasz 'nem', igyekezz elkerülni a játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!