Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerencsejáték-függő vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerencsejáték-függő vagyok. Mi lesz így velem?

Figyelt kérdés

Rövid történetem a következő:

2010-ben próbáltam ki előbb az online szerencsejátékot nyerőgépek, alkalmazások formájában. Tök jó volt, nyertem 15 ezret vele kb, de vesztettem 40 ezret. Ez volt a csali. Úgy döntöttem, hogy felhagyok a nyerőgépezéssel, mert rájöttem simán manipulálható programok csupán. Áttértem a sportfogadásra, 2010 óta vagy 3 millió forintot bukhattam el. Abba akarom hagyni ezt, elegem volt, tönkreteszem az egész életem, ha így folytatom. Mit csináljak? A függőségem kihat a családomra, barátaimra. Elveszítem velük a kapcsolatot, nem mozdulok ki itthonról, ápolatlan vagyok, semmi nem érdekel csak a játék. Ma buktam 100 ezer forintot egy rohadt teniszmeccsen. 6 év után eljutottam oda, hogy hitelt kell felvennem, hogy kaját, ruhákat tudjak venni magamnak. Nincs rossz munkám, pár hónap alatt rendbe szedném magam, ha nem baxnám el a pénzt újra és újra. A kiutat keresem, segítség! Egy párkapcsolatom is ráment erre, a veszteségek miatt sokszor viselkedtem feszülten a barátnőmmel és nem tűrte tovább. A bajomról semmit nem tudott, mikor ingerült voltam nem tudta mi az oka.

2016. ápr. 21. 21:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Tudom,hogy az én példám nem passzítható másokra,de hasonló helyzetben voltam és nem sikerült leszoknom,viszont sikerült mindent visszanyernem az idő közben szerzett tapasztalatomnak és az önfegyelmemnek köszönhetően.Ezek után már nem marcangolt a bűntudat és simán abba tudtam hagyni.

Téged nem gyötör a kényszeres viselkedés is a sportfogadás mellett?Nálam még ez is egy plusz tünet volt.

2016. ápr. 21. 22:02
 12/25 anonim ***** válasza:

#9 ez nem működik, ugyanis minden asztalnak van tétlimitje és egy szín akármennyiszer kijöhet. nekem addig 23x jött ki a fekete egymás után.

Duplázd a 100e-es tétet 23x... főleg ha az asztal maximális limitje 1 milla

2016. ápr. 21. 22:02
 13/25 A kérdező kommentje:
Kényszeres viselkedés? Hogy érted? Amúgy engem az első veszteség indított el a lejtőn. Azt akartam visszanyerni. Mikor újra buktam akkor meg azt és így tovább.
2016. ápr. 21. 22:03
 14/25 anonim ***** válasza:

Egyedül is abba lehet hagyni, ha elég erős vagy, de ha a gyengébbekhez tartozol, akkor szakember kell.

Egyébként az, hogy felismerted a problémát és változtatni akarsz, már egy lépés a javulás felé.

2016. ápr. 21. 22:03
 15/25 anonim ***** válasza:
tipszmikszűtél tesó?
2016. ápr. 21. 22:05
 16/25 anonim ***** válasza:

Mindenki így merül egyre jobban bele.

Apró kényszeres mozdulatok először csak játék közben,aztán már máskor is,akár egész nap.

2016. ápr. 21. 22:09
 17/25 A kérdező kommentje:
online sportfogadás: tenisz, foci, kézilabda...ez a három sportág érdekelt, haragszok magamra, egy jó kis autó árát baxtam el
2016. ápr. 21. 22:09
 18/25 A kérdező kommentje:
Rengeteg cikket elolvastam az interneten ami ezzel a gonddal foglalkozik. Történeteket, melyek szomorúan végződtek vagy épp happy enddel. Ak talál esetleg az interneten még tanulságos történeteket, tapasztalatokat a témában szívesen venném, ha megosztaná majd velem.
2016. ápr. 21. 22:11
 19/25 anonim ***** válasza:

Ez azért elég kemény.

A legnehezebb részén már túl vagy: felismerted a problémát. Ez így már fél siker.

Mindenképpen menj el szakemberhez. A köztes időben pedig (amíg nem lát orvos) próbáld meg a tudatos figyelmedben tartani, hogy akarsz-e újabb adag bűntudatot. Ha a válasz 'nem', igyekezz elkerülni a játékot.

2016. ápr. 21. 22:12
 20/25 A kérdező kommentje:
Számlákat lezártam, bankkártyámon minimálisra tettem a vásárlási limitet talán segít valamit.
2016. ápr. 21. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!