Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsejáték-függő vagyok. Mi lesz így velem?
Rövid történetem a következő:
2010-ben próbáltam ki előbb az online szerencsejátékot nyerőgépek, alkalmazások formájában. Tök jó volt, nyertem 15 ezret vele kb, de vesztettem 40 ezret. Ez volt a csali. Úgy döntöttem, hogy felhagyok a nyerőgépezéssel, mert rájöttem simán manipulálható programok csupán. Áttértem a sportfogadásra, 2010 óta vagy 3 millió forintot bukhattam el. Abba akarom hagyni ezt, elegem volt, tönkreteszem az egész életem, ha így folytatom. Mit csináljak? A függőségem kihat a családomra, barátaimra. Elveszítem velük a kapcsolatot, nem mozdulok ki itthonról, ápolatlan vagyok, semmi nem érdekel csak a játék. Ma buktam 100 ezer forintot egy rohadt teniszmeccsen. 6 év után eljutottam oda, hogy hitelt kell felvennem, hogy kaját, ruhákat tudjak venni magamnak. Nincs rossz munkám, pár hónap alatt rendbe szedném magam, ha nem baxnám el a pénzt újra és újra. A kiutat keresem, segítség! Egy párkapcsolatom is ráment erre, a veszteségek miatt sokszor viselkedtem feszülten a barátnőmmel és nem tűrte tovább. A bajomról semmit nem tudott, mikor ingerült voltam nem tudta mi az oka.
Menj el egy pszichológushoz és kezeltesd magad. Mindenről le lehet szokni, ha akarja az ember és tesz is érte és van kitartása.
Mi a célod? Leszokj róla! Akkor tegyél meg mindent ennek érdekében!
Sok sikert!
Mindenképpen fel kellene hagynod a káros szenvedélyeddel! Tudom, hogy biztosan nehéz lesz. Ha viszont folytatod, akkor egyre lejjebb fogsz csúszni! Te magad is látod, hogy ezt így nem szabad folytatnod. Szedd össze minden akaratodat és vágj bele, illetve szakértő segítségét is kérheted. Valami biztos segítene, de főként erős akarat kell!
Sok sikert! :-)
Ebben leginkább egy addiktológus vagy pszichológus tudna segíteni.
Sajnos ahol te jársz, az már igen súlyos állapot.
Nincs azzal semmi baj, ha valaki szerencsejátékozik. Semmivel nem rosszabb, mint ha mondjuk elinná, vagy más hülyeségekre kültené azt a pénzt. A baj ott kezdődik, ha nem tudod betartani az egészséges limitet.
Már az elején, amikor a 15 ezres nyeremény mellé vesztettél 40 ezret, nem volt feltűnő, hogy orbitális nagy mínuszban vagy?
Évente átlag fél milla bukás?
Egy meccsre képes voltál feltenni 100 ezret?
Semmi baj nem lenne, ha mondjuk kétszázasokat tennél fel rá. De az, hogy egy nap elszórsz annyit, ami másnak a havi teljes bevétele, nem érzed kicsit extrémnek?
A kiutat meg fejben kell megtalálnod. Mondom, keress fel egy pszichológust, meg emellett szerintem az sem tesz rosszat, ha mélyen utánaolvasol a szerencsejátékok matematikájának.
Ez most troll kérdés?
Ha nem akarsz bukni akkor ne fogadj, minek akarod tömni a fideszes politikusok zsebét? Az ő tulajdonukban van a Szerencsejáték ZRT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!