Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy elvárás, ha valami ilyesmi pasit szeretnék?
Figyelt kérdés
Én nem gondolom annak, tekintve, hogy sokaknak nem jönnek be a szőrtelen, kisfiúsabb srácok.
2016. ápr. 13. 19:47
21/27 A kérdező kommentje:
Természetesen nem csak a külsőt nézem, de az eddigi tapasztalataim alapján mindig a szőkés hajú, világos szemű, kisfiúsabb srácok jöttek be.
2016. ápr. 14. 11:41
22/27 anonim válasza:
Úgy neki estetek a kérdezőnek mintha valami különlegesen helyes pasit tett volna ki. Igaza van egyik válaszolónak, bemész egy középsuliba és tucatjával vannak ilyen fajta "ciki" pasik...Jó frusztráltnak kell lenni ahhoz, hogy ezen is fenn akadjatok.
23/27 anonim válasza:
24/27 anonim válasza:
Előző ne legyél már bicskanyitogató. Ez a fazon 40+-os minimum...Bocs ha egy fiatal huszonéves csaj nem ezekre gerjed....Vagy akkor Te is szépen keress magadnak egy mamócát, kérlek.
25/27 anonim válasza:
nem az volt a kérdés, h hány éves, hanem h 10-ből mennyi.
nem vagyok bicskanyitogató, nem annak szántam a kérdést, különben sem tudtam mennyi idős a kérdező.
csak 1 szimpla kérdést tettem fel 1 képpel kapcsban. nem kell ebbe többet/mást belemagyarázni.
26/27 anonim válasza:
De igen is az vagy.
Ha különböző korosztálytól van szó nem lehet ilyet kérdezni. Adott egy férfi, lehet egy huszonévesnek első reakciója rá, hogy "tata" mert egyszerűen nem neki való, pedig a maga korosztályában lehet kifejezetten sármos lehet egy korabeli nőnek.
A kérdező nem tudom hány éves, de ha ilyen kisfiús pofijú pasik tetszenek neki, reméljük huszonéves. :)
27/27 anonim válasza:
"De igen is az vagy. "
jó, ha te mondod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!