Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy elvárás, ha valami ilyesmi pasit szeretnék?
Én nem gondolom annak, tekintve, hogy sokaknak nem jönnek be a szőrtelen, kisfiúsabb srácok.
Most miért kell ország világ elé tárnod, hogy te milyen pasit szeretnél? Ki nem sz..rja le úgy őszintén?
Én meg körbe szeretném utazni a Földet! És...? Érdekel is ez valakit szerinted rajtam kívül?
Üresfejű liba vagy, akit csak a külsőség érdekel, de hogy valami több is fontos legyen párválasztásnál, áá... az már luxus!!
Igaza van az elsőnek, ez egy full átlagos srác.
Az hogy izomtalanul vékony és fürtös hajú, arányos arcú. Ez nem nagy elvárás.
Csak én mondjuk nem felelek meg neki...
De ettől függetlenül még nem akkora dolog.
De hat ba**szatok meg, a luzer pasiknak sem teljesen mindegy, hogy milyen kulsovel megaldott csajjal jon ossze! Ne legyetek mar kepmutatoak. A kulso igenis SZAMIT! De nem csak az... attol, hogy most a kerdezo csak a kulso tulajdonsagora tert ki, meg nem biztos, hogy felszines, csupan csak erre volt kivancsi.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!