Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy elvárás, ha valami ilyesmi pasit szeretnék?
Figyelt kérdés
Én nem gondolom annak, tekintve, hogy sokaknak nem jönnek be a szőrtelen, kisfiúsabb srácok.
2016. ápr. 13. 19:47
11/27 anonim válasza:
Viheted, nekem ez kifejezetten nem jön be.
12/27 anonim válasza:
Nem nagy elvárás, vannak ilyen srácok, biztos találsz. Én mondjuk a szeplőseket szeretem.
13/27 anonim válasza:
10# Teljesen világos, mindenki tudja/látja, hogy a csajok is a külsőre mennek. A baj, hogy itt van egy-két fanatikus, aki mindenáron tagadja ezt, lúzerpasi-kitalálicónak beállítva.
14/27 anonim válasza:
" lúzerpasi-kitalálicónak beállítva"
miközben ők teszik "lúzerré" a pasikat.
15/27 anonim válasza:
Persze amikor a srácok linkelnek "átlagos csajokat", akkor jogos a hiszti.
16/27 anonim válasza:
Mindenki a külsőt veszi észre elsőre,az h.kinek mi jön be az egy dolog,más tészta hogy együtt jól tudnak e működni.nekem pl.a barna hajú,szálkás testalkat az "ideálom"ennek ellenére sose volt ilyen barátom.a pasiknak is van ideál,de feleségnek gondolom más tényezők is szerepet játszanak...
17/27 anonim válasza:
"Mindenki a külsőt veszi észre elsőre,az h.kinek mi jön be az egy dolog"
és aki senkinek nem jön be?
18/27 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy senkinek ne jönnél be,csak sokat kell ismerkedni sok helyen,amúgy nem akarok általánosítani,de van pár irmerősöm akik pl.csak külföldön találtak párt maguknak.
19/27 anonim válasza:
Ez egy full atlag gyerek, kb 18 eves, huhuuuuuu ehhez aztan szuper nonek kell kinezni-NEM. Bemesz az elso gimibe es hat ioyen jon veled szembe.
20/27 anonim válasza:
Átlagos? :D hm, bár valószínűleg minden attól függ, hogy kinek milyen az ízlése, de az 5 szerintem kicsit alul pontoz.
Ha tényleg ez a legfontosabb tulajdonság, ami érdekel, akkor szerintem van esélyed, bár azért fontos az életkor is. Szerintem 25+-ban már kevesebbet találsz, 30+-ban meg még inkább.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!