Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért lehet? Többi lent.
Miért van az, hogy egyes nőknek olyan apróságokon múlik az ismerkedés, hogy milyen üzenetet kapnak társkeresőn (azaz legyen kreatív, a többi közül kitűnő szövege, mindemellett a férfi legyen magabiztos, határozott stb.)? Oké, szerintem is egy férfinak helyén legyen a töke, de sokan miért ilyenektől teszik függővé, hogy megismerkednek-e az adott személlyel, vagy sem? Mivan akkor, ha közben egy tök jófej, rendes férfiról van szó, csak mondjuk az első levele volt átlagos? Nem luxus dolog ennyire válogatósnak lenni? Én pl. ismerkedtem már önbizalomhiányos lányokkal is, sőt, voltam is együtt ilyennel, mert úgy gondolom, ettől még lehet értékes ember valaki, pedig volt, hogy elég béna leveleket/üzeneteket kaptam. Nem, nem vagyok igénytelen, csak szerintem mindenkinek kijár egy esély. Egyes csajok miért nem tudnak ugyanígy gondolkodni?
Hozzátenném, nekem nincs problémám az ismerkedéssel, csak néha olyan megnyilvánulásokat, elvárásokat olvasok itt egyes csajoknál, hogy a hajam égnek áll.
"Mivan akkor, ha közben egy tök jófej, rendes férfiról van szó, csak mondjuk az első levele volt átlagos? Nem luxus dolog ennyire válogatósnak lenni? "
illetve
"szerintem mindenkinek kijár egy esély. Egyes csajok miért nem tudnak ugyanígy gondolkodni? "
A gond az, hogy akkor a te logikád szerint minden lánynak mindenkivel, aki írt neki, legalább egyszer-kétszer randizni is kéne? Mondjuk ennyi idő alatt nem lehet megismerni egy embert, de ez mellékes...
Valójában buta dolog elvárni, hogy mások olyanokkal ismerkedjenek, akikkel nem akarnak. Mindenkinek alanyi joga teljesen önkényesen eldönteni, kivel és miért akar randizni, és a fiúkra és lányokra egyformán igaz.
"ne ítélj elsőre"
Oké. Akkor a pasiknak meg kéne írni kötelezően olyan nőknek, akik elsőre rohadtul nem jönnek be nekik. Nem?
Ezért írtam, hogy úgyis mindenki teljesen önkényesen dönti el, kivel ismerkedik, kivel nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!