Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elvárás a nőknek, hogy 30 évesen legyen jogsid és autód? Ha nincs jogsid akkor szóba se állnak veled?
Persze,az első kérdésem egy randin,hogy van-e jogsija.Nincs?Akkor viszlát.
Most komolyan,szerinted ez szempont?:D
19L
En Londonban elek. Akinek itt autoja van, az hulye, es feleslegesen szorja a penzt.
Amugy meg biciklistak elonyben nalam!
figyelj, én tízen-húszon egynéhány évesen úgy voltam vele, kell a francnak jogsi, máshogy is meg lehet oldani a dolgokat.
aztán telt múlt ez idő, jöttek mentek a kapcsolatok, majd 25 évesen leraktam a jogsit, mert a munkámhoz kellett.
azóta el sem tudnám képzelni azt, hogy jogosítvány nélkül legyek.
ezeregy érv szól mellette, hogy miért jó ha van valakinek jogsija.
kapcsolataim alatt állandó passió volt, hogy ha mentünk valahová akkor az órát kellett lesni mikor megy a vonat vagy a busz, nem egyszer pl. késő este a moziból ki kellett mennünk a film vége előtt, mert különben várhattunk volna fagyoskodva 1 órát a következő vonatra.
vagy ha mentünk Balatonra, vagy a Velencei tóra ott is 2-3 órás procedúra volt még hazaértünk, és valljuk be egész napos strandolás és szarrá égés után nem volt valami kellemes utazgatni órákon át.
nyilván akik városban laknak, azoknak könnyebb autó nélkül mert minden "helyben" van, én vidéken lakom és Bp is kb. 30km-re van tőlem, szóval ha valamit akarnék akkor minimum 1,5 óra még célba érek busszal, kocsival meg 30 perc.
persze a mai napig van hogy vonatozunk vagy buszozunk, mert jó dolog, de szerintem az én esetemben alap dolog hogy legyen jogsim, és nem is a barátnőmért tartom a kocsit, hanem a közös érdekünkért.
Kezdem azt hinni, hogy ezeket a kérdéseket egy ember generálja... Nem létezik, hogy ennyi gyökér és szűklátókörű férfi lézengjen ezen az oldalon!
NEM, NEM elvárás. Nálam biztos nem. De én magamat a normális és az átlagos csajok kategóriájába sorolom, akit nem tesznek boldoggá a különböző márkanevek zsúfoltsága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!