Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányoknak/nőknek elvárás hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak/nőknek elvárás hogy a pasinak legyen autója? És ha igen akkor az bejön ha egy BMW-je van?

Figyelt kérdés
2015. dec. 26. 23:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Ki nem s*arja le, hogy milyen autód van? :D
2015. dec. 26. 23:41
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Az elvárás, hogy legyen szíve!!!! Ki nem sz@rja le az autót, ha egy gonosz, hazug, semmirekellő ember? Már a kérdés is rossz, mert egy értelmes nőnek nem ez az alapvető. 23/L
2015. dec. 26. 23:41
 3/20 anonim ***** válasza:
80%

Nem elvárás.

Akkor a másik kérdés már nincs is.

2015. dec. 26. 23:42
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
Nem érdekel hogy van-e autója!
2015. dec. 26. 23:56
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb lányt nem érdekli, de akad néhány akik elvárják(az ilyen pénzéhesebb fajták). Velem jól bakot lőtt egy ilyen lány, mivel nincs autóm( mert utálok vezetni), de ettől még gazdag vagyok, csak nem ez jön le rólam első látásra, mert csak olyan dolgokra költöm a pénzem ,amik élvezetet nyújtanak nekem(pl. éttermek,utazások). Ilyen menőzésre, felvágós dolgokra, kütyükre, luxusautókra nincs szükségem, megvehetném őket, de nekem nem kellenek. Ahogy lányból se kell nekem olyan, akinek ilyen elvárásai vannak. Teljesíthetném az elvárásait, de minek(?!), ha ezek nélkül nem kellenék neki, ha nem magamért szeretne, akkor semmi értelme az egésznek.
2015. dec. 26. 23:57
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Barátom 27 és annyit fogadott meg magának, hogy 30 éves kora előtt lesz még jogsija, valamint autója csak akkor, amikor már gyereke is születik.

Én ezt elfogadom és teljesen oké nekem. Bringázik, gyalogol és BKV-val jár, pedig bankban dolgozik nem is rossz pozícióban, tehát lenne bőven pénze kocsira. Csak hát minek, amikor az egy pénznyelő (szerinte és szerintem is)?

23/L

2015. dec. 27. 00:16
 7/20 anonim ***** válasza:

Részemről nem elvárás egyáltalán. Nekem sincs kocsim, és köszönöm szépen, remekül megoldottam az életemet 28 éven keresztül kocsi nélkül. Mástól sem várok el olyasmit, amit én magam nem tudok felmutatni.

Ha meg van a pasinak autója, akkor aztán nekem édes mindegy, hogy milyen az az autó, felőlem lehet trabant is, meg bmw is, nekem mindegy, csak tudja normálisan vezetni és ne legyen mellette halálfélelmem.

2015. dec. 27. 00:23
 8/20 anonim ***** válasza:
79%

Nekem elvárás,de ha nincs kocsija nem akadálly. Nekem is van kocsim.

A Bmw-ket meg utálom. A Bmw-sek töbsége egy majom,ez tapasztalat.!!

N/24

2015. dec. 27. 00:40
 9/20 anonim ***** válasza:

Nekem nem elvárás, mert én félóra után ált. nem érzem túl jól magam kocsiban. Vőlegényemnek sincs, BKV-zunk, nekünk az tökéletesen megfelel.

Nyilván nem lenne baj, ha lenne kocsija, emiatt nem dobnám ki... de nem várok el semmilyen autót, max. azt, hogyha már van, akkor ne vmi vállalhatatlan 50x toldozott-foldozott tuninglada legyen, hanem vmi igényes kinézetű autó (nem, most nem a márkára gondolok ezzel).

2015. dec. 27. 02:34
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem várom el, de ha van, akkor az AUTÓ legyen :D
2015. dec. 27. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!