Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nagyon kövér (167 cm 105 kg) pasinak nagyon nagy elvárás lenne az, hogy olyan nőt szeretne, mint pl. : Hadnagy Timi?
Több nagyon kövért pasast láttam már nagyon szép nővel.
Sokszor bebizonyosodott az a tézisem, nem a külső a fontosabb a nőknek, hanem a férfiasság, biztonságérzet, meg hasonlók.
A langymatag, szépfiús palik, mint én, kevés nőnek jön be.
"Szóval te semmit nem vagy hajlandó tenni a külsődért, de a nőtől elvárnád hogy mindig tip-top legyen... hát persze..."
Vékony volta, de azt mondták a kövér pasi biztonságot tekintélyt parancsol, így nagyon komoly munkámba és pénzbe került azt a nagy mennyiségű kalóriabevitelt elvégeznem, hogy ilyen szintre nőjek.
@8: Ennél hülyébb magyarázatot még nem hallottam. :D
De hogy némileg produktív is legyek: persze, hogyne találhatnál, de mivel feltetted a kérdést, azt jelenti, hogy fogalmad sincs arról, hogy hogyan lehetne, sőt egyáltalán, hogy lehetne-e. Két dolgot tudok tanácsolni: 1. gyúrj rá a külsődre és/vagy 2. gyúrj rá a belsődre! Dönts valamelyik út mellett, dolgozz rajta és kezdj el próbálkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!