Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 18-26 éves nők kb. hány %-ánál alap elvárás a nagyon helyes arc, kigyúrt sportos test, saját lakás, vagányság, népszerűség (Az életben és a facebookon is)?
Nekem az alapelvárásaim:
- külsőleg fogjon meg (ez egyéni ízlés, én a nem szálkás izmos fiúkat szeretem)
- ne legyen paraszt, viszont legyen őszinte (ez kb a mai vagányság ellentéte)
- nem kell se ház, se kocsi, de legyen igénye az egzisztenciára a későbbiekben(tehát pl gyereket ne úgy akarjon vállalni, hogy anyukájánál lakunk)
3. válaszoló vagyok, 25/L
A párom külsőre nekem tökéletes, van egy kb. 1milliót érő autója, és közös otthonra gyűjtünk, mert hamarosan családot szeretnénk.
Mikor megismerkedtünk munkanélküli volt és gyalog jött elém, mert nem tudta pontosan hol lakom és két utcával odébb parkolt. A második randin tudtam meg, hogy van autója.
Ha azt mondom, hogy 89.9%-nak fontos, akkor megnyugszol??
Alapból hülyeség a kérdés! Van akinek fontos és van olyan akit nem érdekel. azt hittem, hogy ez evidens. De úgy látszik nem mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!