Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért könnyebb az életük ismerkedésnél?
"Nézegetem a facebokon hogy egy csajnak elég felvenni egy legingset,kitolja kicsit a fenekét aztán 1 millió privátot kap.."
Nem gondolod, hogy ez a férfiakat minősíti? Ha a nők is olyanok lennének, hogy "mindegy, csak f....sz legyen", akkor a férfiak találnának könnyebben szexpartnert.
Szerintem kifejezetten szánalmas dolog az, hogy ha az ember nőként válaszol a szex és szerelem témakörben egy kérdésre, rögtön 10 privát érkezik olyan férfiaktól, akik már látatlanul meg akarják dugni....
Normális kapcsolatot találni pedig épp olyan nehéz egy nőnek is, mint egy férfinak.
Igen, kb ezt mondta nekem egy nő, csak más szavakkal. Minden nap másik férfival találkozott, és hú mennyi lúzer van, szegénykém.
Én nem túl szép, túlsúlyos lányként azt mondanám, ez ebben a formában nem igaz. Igen, b.ásra tudtam volna találni magamnak egy-két embert, azt is az igénytelen, nálam 30 évvel idősebb kategóriából jó részt... de ha én nem vagyok ilyen ösztönlény, akkor is csapdossam a seggemet a földhöz csak azért, mert van pár pasi, akinek az a legfontosabb, hogy végre dughasson, nem az, hogy társat találjon magának? Mert normálisan eddig 2 srác ismerkedett velem a 27 életévem alatt, abból is az egyik 2 perc után intim témákról kezdett kérdezgetni nyílt utcán fényes nappal...
Szóval nem, nem kapok minden ujjamra pasit. Ez így nem igaz. És ennek ellenére nem küldöm el a kollektív férfinemet az anyjába, hogy jaj, felszínes meg mittudomén, mert úgy van jól, hogy mindenkinek megvan a saját ízlése, és aszerint választ párt.
Annyiban van könnyebb dolgunk, hogy társadalmi beidegződés, hogy a férfinek kell kezdeményeznie, és mivel a legtöbb nő ilyen tetkintetben elég konzervatív, nem fog ő leszólítani másokat. Így a férfiak, ha amúgy nemkcsak távolról nyígnak, és várják, hogy a sült galamb a szájukba repüljön, hanem tényleg próbálkoznak is, akkor többször élik meg a visszautasítást.
Jaj ti nők mindig áldozatnak állitjátok be magatokat meg hogy a szex nem az elsődleges hagyjuk már ezt a dumát..
A kedvencem még amikor mondják az állitólagos (normális lányok) hogy minden férfi csak azt akarja és mind egyforma---->valóság------>aki nem vonnzó számukra szexuálisan tehát külsőleg nem rázza fel őket azzal szóba sem álnak,se barátként se máshogy..Tehát akkor most a lányok nem olyanok mint a pasik hogy nekik is elsődleges a szex és nem a szerelem és a belső?
#24 "Mert normálisan eddig 2 srác ismerkedett velem a 27 életévem alatt"
Vigyázz, a plafon le ne szakadjon! Persze ha csak azok számítanak, akik elég jól néztek ki számodra, az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!