Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért könnyebb az életük ismerkedésnél?
Ébredj már fel, ebben a világban mind a két nemnek egyformán nehéz párt találni a különböző igények és felszínesség miatt.
Aki az ellenkezőjét állítja, az buta és csak kötekedni akar.
Aha, persze így van...
Annyira butaságokat írsz, hogy kedvem sincs megmagyarázni, hogy miért nincs igazad!
hidd el marha nehéz nőknek is párt találni
én kissé konzervetiv vagyok ami azt jelenti h nem szexel akárkivel
és nem is az első randin
spec ezt nem tudják kivárni és prüdp.csa leszek ...
szerinted ?
20-30 között egyértelműen könnyebb a Nőknek párt találni, mert a kapcsolatok elején a pasik tolják bele az energiát, ilyenkor egyértelműen a Nő van kedvezményezett helyzetben, aztán a kapcsolat előrehaladtával ez kiegyenlítődik.
30-40 között már nagyjából egál a helyzet, ott már a Nők is hajlandóak tolni a szekeret már az elején, főleg ha látnak benne potenciált.
40 felett pedig egyértelműen a pasiknak könnyebb párt találni, a 40 feletti Nők már tudják értékelni azt a keveset is amit önként kapnak, nem szalasztanak el egy valamire való jelöltet sem.
Nahát, micsoda eredeti gondolatok!
Mellesleg ha egy nő akármilyen rossz belső és külső tulajdonságokkal talál valakit, az azért van, mert lesz pasi, akinek mindegy, csak luk legyen.
ma 19:08
" értelmes, érzelmes és hűséges "
Na pont az ilyen pasik esnek pofára,már számát sem tudom mennyi ilyet hallotam,olvastam,tapasztaltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!