Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Helyes megoldás lenne elhallga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes megoldás lenne elhallgatni pár dolgot a múltamból ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Nem voltam soha az a vad csaj, de azért van néhány olyan dolog, amire nem vagyok büszke, és rossz színben tüntetnének fel esetleg a pasik előtt, lehet, még szakítana is miattuk valaki.

Szerintetek is érdemes ezeket eltitkolni, vagy kicsit szépíteni a sztorin? Tudom, hogy nem jó dolog hazudni, de az igazság sem mindig célravezető. :S

2016. ápr. 9. 21:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ide leírhatnád mik voltak ezek a dolgok...
2016. ápr. 9. 21:15
 2/13 anonim ***** válasza:
És mi lenne az a rossz dolog?
2016. ápr. 9. 21:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért az elsö találkozásnál senki sem várja el, hogy az összes perverzitásodat/kalandodat felsorold, de mire megkéri a kezedet addigra illendö elárulni minden olyasmit ami közös életeteket befolyásolja.
2016. ápr. 9. 21:18
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem pl. azt kell letagadni, hogy szűz vagyok. Huszonnégyperföbetű
2016. ápr. 9. 21:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Szépíteni semmiképen. Az eltitkolás.. hát nyílván nem számol be az ember korábbi életének minden másodpercéről, szóval ki lehet hagyni dolgokat, de ha konkrétan szóba kerül egy olyan téma amivel kapcsolatosan nem mondtál el valamit akkor szerintem nem érdemes titkolni. Aki a múltad miatt elhagyna azzal valószínűleg a jövőben is adódna olyan körülmény ami miatt véget érne a kapcsolat.
2016. ápr. 9. 22:04
 6/13 A kérdező kommentje:

Hát lehet, hogy sokan leribiznének ezek miatt, de nem voltam egyszerű helyzetben. Amikor az exemmel szakítottunk, utána kb. 2 héttel összejöttem egy másik sráccal, mert pont úgy jöttek ki a dolgok, szimpatikus volt, gondoltam, nem szalasztom el a lehetőséget, csakhogy még nem voltam túl az exemen. :S Aztán az exem megkeresett 3 hónap múlva, hogy hiányzom neki, találkozzunk, és végül nála aludtam... Utána szakítottam a másik sráccal, de attól még elég pocsékul éreztem magam.

Az exemmel ezután újra összejöttünk mondhatni, bár nem volt így kimondva, és közben jóban lettem egyik haverjával, akivel találkoztunk. Én baráti talira gondoltam, ő nem igazán, és a végén lesmárolt... Ezt nem mondtam el az exemnek, mert szerintem megverte volna a srácot, amilyen természete volt. Viszont ezzel a haverral nem szakítottam meg a kapcsolatot, barátok lettünk, és azóta is barátok vagyunk, de nincs köztünk semmi. (Az exem persze kidobott emiatt, mert nem hitt nekem, és végül is jogosan...)

Volt olyan is, hogy összebarátkoztunk egy sráccal, hónapokig találkozgattunk, de nem történt semmi, aztán végül elmondtuk egymásnak, hogy tetsszünk egymásnak, és szex lett belőle... Ő viszont azt mondta utána, hogy nem ért engem egyáltalán, és eltűnt, azóta se beszéltünk... Szörnyen éreztem magamat utána, akkor fogadtam meg, hogy soha többé nem csinálok ilyet.

Aztán volt még egy füvezős korszakom is, lehet, hogy az se tetszene mindenkinek.

Lényegében ennyi.

2016. ápr. 9. 22:06
 7/13 anonim ***** válasza:
12%

Általában a nők sokkal szerényebb dolgokért is szakítanak, szóval szerintem ne mond el ezeket.

Nekem speciel ez így unszinpatikus. Szóval még ha nem is beszélnél róla az első pár hónapba, de ha valamikor ezek kiderülnének, nagyon nem tetszenének.

2016. ápr. 9. 22:10
 8/13 anonim ***** válasza:

Mondd csak el. Ha valakit a párodnak akarsz, legyen benned annyi, hogy őszinte legyél vele! Különben hogy várhatnád el, hogy ő is őszinte legyen akár a múltban, akár a jövőben?

Nekem volt olyan barátnőm, aki ugyanígy elhallgatott dolgokat... és egészen addig nem mondta el, amíg nem volt muszáj. Hát, mit mondjak, nem használt a kapcsolatunknak és a kettőnk közötti bizalomnak.

Szóval nem vagy már gyerek, vállald a felelősséget a cselekedeteidért. :)

2016. ápr. 9. 22:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Elvileg ez lehet jó teszt, hogy hogyan reagál. A legegyszerűbb, ha az ember ki rakja amije van az asztalra és a másik dönt, hogy kell e ez neki. De csinálhatod másképp is. Kísérletezgess. Szerintem, ha valakivel nagyon komoly a dolog ott előbb utóbb mutasd meg magad. Mi ennél izgalmasabb van, mint kitenni valakit ennek?
2016. ápr. 10. 01:02
 10/13 Fish1 ***** válasza:

Szerintem ne titkold el, mert előbb-utóbb vagy kiderül, vagy rájön, hogy valamit elhallgatsz.

Ha valaki ilyen miatt elküld, akkor nem érdemes vele foglalkozni, mert szerintem nem az számít, hogy a múltban mi volt, hanem az, hogy e jelenben mi van. Ezen kívül minden ember követett el már hibákat.

2016. ápr. 10. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!