Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes megoldás lenne elhallgatni pár dolgot a múltamból ismerkedésnél?
Nem voltam soha az a vad csaj, de azért van néhány olyan dolog, amire nem vagyok büszke, és rossz színben tüntetnének fel esetleg a pasik előtt, lehet, még szakítana is miattuk valaki.
Szerintetek is érdemes ezeket eltitkolni, vagy kicsit szépíteni a sztorin? Tudom, hogy nem jó dolog hazudni, de az igazság sem mindig célravezető. :S
Nézd, szerintem nem kell mindenkinek mindenről tudnia.
Ami a kapcsolatotokat érdemben befolyásolhatja, arról igen, mert fontos dolog. A többi viszont a "szabadon választott"-c. kategória.
Ezt aztán nyugodtan... nekem a felénél már zúgott a fejem, és el is veszítettem a fonalat... :D
Szerintem ilyesmi komplikációkat az én kedvesem is mesélt - de az se érdekelt olyan túlzottan.
Azt mondom mindenkinek: ez történt (az nem változik) és ezért vagyok / lesztek együtt.
Ha nem így lett volna, most ki tudja mi lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!