Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez kell a lányoknak a mai világban?
24 éves srác vagyok, nem élek nagy társasági életet, nem vagyok népszerű
Azt tapasztalom környezetemben, hogy a korombeli (18-27 éves) egyetemista lányoknak kétfajta fiúk kellenek
1., nagymenő, buliőrült, balhés srácok, megnyerő facebook profillal, ők szexre
2. 30-40 éves befutott, sikeres férfiak, akiknek már van pénzük, párkapcsolatra
persze utóbbit általában megcsalják előbbiekkel
hol vannak azok a lányok akik a belső értékeket, sőt, még a külső értéket néznék, miért csak a pénz és a "menőzés" számít manapság
Ne általánosíts, mert nem minden nő ilyen. Én sem. A párom 29 éves, én 25, mindketten nagyon jól keresünk, és nem a pénzéért kellett.
Egy intelligens, tanult, férfi, akivel komoly kapcsolatra vágytam/vágyom és ezt meg is kapom. Amellett, ott a kölcsönös, szerelem, tisztelet, törődés. Ha ez nem lenne, nem lennék vele.
Ez kb a 20-ik ilyen kérdés...és huszadszorra mondom el, hogy nem, vannak normális lányok, akik nem ezek özül "válogatnak"...:)
Hogy hol vannak? Ne a kocsmákban, discoban, stb. keresd őket, hanem pl. színházban, meg ilyesmi:)
Hajrá!
Vannak, csak rossz helyen keresed őket.
Lehet ők sem élnek nagy társasági életet, ezért nem látni őket.
Mindkét fajtáról megvan a véleményem, ezt inkább hanyagolnám is...
Ha ez számít akkor én egyik csoporthoz sem tudom magamat sorolni. 23L
Nem minden lány ilyen!
De miért van az hogy minden nap van egy ilyen kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!