Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ez kell a lányoknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez kell a lányoknak a mai világban?

Figyelt kérdés

24 éves srác vagyok, nem élek nagy társasági életet, nem vagyok népszerű

Azt tapasztalom környezetemben, hogy a korombeli (18-27 éves) egyetemista lányoknak kétfajta fiúk kellenek

1., nagymenő, buliőrült, balhés srácok, megnyerő facebook profillal, ők szexre

2. 30-40 éves befutott, sikeres férfiak, akiknek már van pénzük, párkapcsolatra

persze utóbbit általában megcsalják előbbiekkel

hol vannak azok a lányok akik a belső értékeket, sőt, még a külső értéket néznék, miért csak a pénz és a "menőzés" számít manapság

2016. ápr. 8. 21:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%

Nekem egyik se jön be a 2 típus közül.

(De megsúgom az se, aki 24 éves létére azt nézi, mennyire 'népszerű'.... :))

22L

2016. ápr. 8. 23:43
 12/22 anonim ***** válasza:
74%
Na igen, az én férjem is jómódú, kb. rólam is azt gondolhatják hogy azért kellett, gondolom szidnak is jópáran hogy a fene a pofámat amiért gazdag családba mentem férjhez, főleg hogy én nem vagyok az - mert ez is nagy divat lett, pedig tiniként jöttünk össze, sok éve és marhára az érdekelt minket utoljára, hogy mennyi pénze van a másiknak. Igaz, közöttünk csak 4 év van, de a rosszindulatú embereknek ez tök mindegy. Nem kell általánosítani. Nem látunk bele másokat miértjeibe.
2016. ápr. 8. 23:58
 13/22 anonim ***** válasza:
18%
12es Ez nem rosszindulat kérdése hiszen látható hogy te magad is ilyen mellett kötöttél ki sőt feleségül is mentél hozzá akkor most miről beszélsz ? :D
2016. ápr. 9. 00:08
 14/22 anonim ***** válasza:
14%
"marhára az érdekelt minket utoljára, hogy mennyi pénze van a másiknak" Őt biztosan nem érdekelte, mivel a leírtásod szerint neked nem volt. :D
2016. ápr. 9. 01:17
 15/22 anonim ***** válasza:
22 vagyok, a párom fiatalabb nálam és egyik kategóriába sem illik bele azok közül amiket felsoroltál, sőt, konkrétan engem taszít mindkét fajta (30-40? jézusom vén f asz hozzám képest.. bulizni meg életemben nem jártam, és kösz nem is hiányzik). Szerintem keress olyan lányokat akik nem abban az átlag rétegben vannak benne, csak tudod azokat nem a buliban fogod megtalálni hétvégente amikor leiszod magad a sárga földig, és nem biztos hogy olyan lesz aki kirakja a csöcseit meg két kiló smink van rajta és mutogatni lehet a haveroknak.
2016. ápr. 9. 07:47
 16/22 anonim ***** válasza:
75%

Nem ertem, hogy szamotokra miert nem ertheto ha egy 25-27 eves no aki csaladot szeretne alapitani, olyan ferfit keres, akivel ezt meg lehet tenni es nem olyat, aki a mamanal lakik 30 evesen is es nemhogy egy gyereket nem tudna a parjaval kozosen eltartani de meg sajat magat sem kepes.

Lehet lepontozni de ez a helyzet, nekunk meg ketyeg a biologiai orank, nem 40 evesen szeretnenk magas kockazatok kozt gyereket vallalni, hanem idoben egy talpraesett, boldogulni kepes ferfival.

N

2016. ápr. 9. 12:19
 17/22 anonim ***** válasza:
5%

16-os

"talpraesett, boldogulni kepes ferfi"

Ez eddig a kedvenc eufemizmusom a pénzes faszira. Felírtam magamnak.

2016. ápr. 9. 12:22
 18/22 anonim ***** válasza:

Te hülye vagy? Komolyan kérdezem.

Leírta a 12es, hogy tinik voltak amikor összejöttek, nem érdekelte a pénz, most azért mert közben jómódú lett a férje (még ha a család gazdag is, egy idő után nem lehet arra alapozni) el kellett volna hagynia és beköltözni egy putriba, hogy ne szólják meg a szánalmas gyakoris elkeseredett barmok? :D Vicc az egész, komolyan...

2016. ápr. 9. 13:01
 19/22 anonim ***** válasza:
78%
Az a gáz, hogy itt gyakorin olyan időszakot élünk, hogy az összes semmirekellő, tanulatlan, csajozni képtelen szerencsétlenség nyöszörgését kell hallgatnunk és a többi ugyanilyen pesszimista egyedülálló pasi bólogat is rá a gyerekszobájában kuporodva.
2016. ápr. 9. 16:39
 20/22 anonim ***** válasza:
36%
"Az a gáz, hogy itt gyakorin olyan időszakot élünk, hogy az összes semmirekellő, tanulatlan, csajozni képtelen szerencsétlenség nyöszörgését kell hallgatnunk és a többi ugyanilyen pesszimista egyedülálló pasi bólogat is rá a gyerekszobájában kuporodva." KELL? Talán fegyverrel a tarkódon fenyegetnek, hogy olvasd ezt az oldalt?
2016. ápr. 9. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!