Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ez kell a lányoknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez kell a lányoknak a mai világban?

Figyelt kérdés

24 éves srác vagyok, nem élek nagy társasági életet, nem vagyok népszerű

Azt tapasztalom környezetemben, hogy a korombeli (18-27 éves) egyetemista lányoknak kétfajta fiúk kellenek

1., nagymenő, buliőrült, balhés srácok, megnyerő facebook profillal, ők szexre

2. 30-40 éves befutott, sikeres férfiak, akiknek már van pénzük, párkapcsolatra

persze utóbbit általában megcsalják előbbiekkel

hol vannak azok a lányok akik a belső értékeket, sőt, még a külső értéket néznék, miért csak a pénz és a "menőzés" számít manapság

2016. ápr. 8. 21:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nekem például egyik típus sem jön be azok körül, amit leírtál... Szerintem vannak ezeknél fontosabb tulajdonságaik is: belső értékek, összhang kettőnk között, valamennyire még a külső is, de például a nagymenő, balhés srácokat messziről kerülöm, a befutott pasik meg túl idősek hozzám, és inkább együtt szeretnék megküzdeni vele az egzisztenciáért...

És biztos vagyok benne, hogy vannak még lányok, akik így gondolkoznak

19/L

2016. ápr. 10. 21:23
 22/22 anonim ***** válasza:

okos férfi tudja hogy 100% ban a külső számít nekik.

Ha ronda vagy akkor megkapod a megfoghatatlan “rossz a kisugárzásod“ meg “nincs kémia“ dumákat. Érdekes modon ha szep vagy akkor mindketto nagyon jo lesz... Ronda ferfi haljon meg egyedul, nekik alanyi jogon jar a szepfiu.

2016. ápr. 13. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!