Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a duci lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a duci lányoknak még van esélye pasit találni a mai világban?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, aki 160/75 és olyan pasija van, aki 10es skálán 11es minden téren. Meg a munkahelyemen is van egy csomó duci lány, sok ilyen 165/100 körüliek, és mindnek van pasija vagy férje, igaz sok ahogy hallom a házasság után szedett fel sokat, bár az elsőre említett leányzó pont nem ez a kategória, mert ő mindig is ilyen volt. Akkor miért folyik a csapból is az, hogy a teltebb lányok nem találnak pasit maguknak?
2015. nov. 30. 09:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdésedben benne van a válasz is! Amugy sok pasi a belsőt nézi. A belső szépíti a külsőt.
2015. nov. 30. 09:58
 2/13 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem mostanság inkább az folyik a csapból is, hogy "fogadd el magad kövéren, ne foglalkozz mások véleményével, így is gyönyörű vagy, a kutyák játszanak csak csontokkal, egy igazi nőn van mit fogni" stb stb. És így népszerüsítik az egészségtelen életmódot.
2015. nov. 30. 10:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem változik a világ. Ma már nem probléma ha kövér vagy. Ettől még lehetsz gyönyörű! Sőt,mondok még valamit. Én mindig kövér voltam, az is maradok. Mégsem volt soha gondom a pasizással... 11 éve élek a férjemmel...aki imád. Így. A hurkáimmal együtt. Aki ebben csak az egészségtelenséget látja...nos, annak nyilván nem fog bejönni egy telt/duci/kövér ember. Az nem érti, nem látja a szépet benne. De sokan..egyre többen vannak akik igen, annyi a dolgod, hogy olyat keress, aki értékeli az idomaidat.
2015. nov. 30. 10:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ezzel nem az egészségtelen életmódot népszerűsítik, legalábbis akinek ez így jön le és ezért zabálni kezd pl akkor ott amúgy is agyi bajok vannak. Inkább ez arra vonatkozik, hogy pl egy 160/75-ös lány, mint a barátnőm, aki ráadásul nem él egészségtelenül, heti 3x sportol, normálisan eszik, de mégis ilyen. Volt már orvosnál is, nincs semmi szervi baja, de a dédnagyszüleiig visszanézve mindenki ilyen volt náluk, pedig normálisan esznek és sportolnak, az egész család. Ismerem őket jól gyerekkorunk óta. És ez a lány kb utálja magát, mert ő ilyen, 30 lesz lassan és nem tud megbékülni magával, ő 48-50 kg szeretne lenni. Na a szerinted írt mondatok az ilyenre vonatkozik szerintem , nem arra, hogy zabáljon mindenki.
2015. nov. 30. 10:39
 5/13 anonim válasza:
16%

"munkahelyemen is van egy csomó duci lány, sok ilyen 165/100 körüliek, "

Ne haragudj már kérdező,de te tisztában vagy a duci szó jelentésével?!?Mert egy 165magas és 100kilós nőt inkább kórosan elhízott gusztustalan hájtengernek szokás hívni!

2015. nov. 30. 10:43
 6/13 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező, hidd el, a legtöbben, akik ilyen paraméterekkel rendelkeznek nem az egészséges életmód mellett ilyenek..

Vannak kivételek, elhiszem neked amit mondasz róla. Szerencsés, hogy megtalálta a számára megfelelő férfit, már ha így van. Persze ettől még magával lehet elégedetlen, ezt fejben kéne lerendeznie.

Viszont szerintem egy hatalmas bullshit szöveg, hogy csak a kutyák játszanak csontokkal, az igazi nőn van mit fogni.. A legtöbb 165/100-as nő nem azért ilyen, mert genetika, hanem mert kibszott lusták. :)

Én sokkal jobb szeretem magamat, vékonyan, izmosan, sportosan. Nem rezegnek a csontjaim, nagyon jó tartásom van, és hát aki erre azt mondja, hogy csak csont és semmi más.. az még életében egy súlyzót meg nem emelt.

Egyébként persze, van esélyük, miért ne lenne?! De továbbra is azt gondolom, hogy a vékonyabb, pláne ha nem csak genetikailag vékony, hanem tesz is érte..tehát szép, feszes alakja van valakinek, akkor az sokkal vonzóbb, mint a szétfolyós kövér.. Mert mondjon bárki bármit, a 100kiló bizony már bőven a szétfolyós kategória.

2015. nov. 30. 10:45
 7/13 A kérdező kommentje:

Jó most nem gondolkodtam ilyeneken, hogy kit minek kategorizáljak.

Akkor meddig duci valaki?

Amúgy én vékony vagyok, félreértés ne essék, 173/57 kg vagyok, a kérdésem elméleti, nem rólam szól.

2015. nov. 30. 10:46
 8/13 A kérdező kommentje:

6-os: Igen, van igazság abban amit írsz persze.

De az a baj, hogy így szerintem alapból mindenkit megbélyegeznek, aki nem tökéletes alkatú, hogy lusta, zabálós stb. Mert senkire nincs ráírva, hogy ő milyen életmódot folytat. :S

2015. nov. 30. 10:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Most akkor azzal van problémád, hogy nekik van férfi az életükben neked pedig nincs? Az eddigi válaszaidból ez jött le.
2015. nov. 30. 10:55
 10/13 anonim ***** válasza:
51%

Én is 100 kg táján mozgok, de nem vagyok lusta. Nem zabálok napi 5x. Sőt, fél disznónyi adagot sem! Rendszeresen úszok, kondizok. Sosem voltam vékony, de átlagos sem. Kb így születtem, nem múlt évben lettem ekkora. Semmi bajom nincs, egészséges vagyok. Nálunk a család női tagjai mind ilyen alkatúak voltak mint, én. Biztos nem véletlen...

Engem egyáltalán nem frusztrál, nemzavar a súlyom. Nincs emiatt önértékelési problémám. Tisztában vagyok azzal, hogy csinos vagyok. senki negatív véleménye nem érdekel, nem zavar, nem bánt...mivel az ilyen negatív megszólások nem engem..hanem az adott személyt minősítik. :) Mit lehet szeretni a telt idomokon? A hurkákon? Ó, édes istenem! El sem tudjátok képzelni mennyire imádnivalóak!!!! Selymes...puha, de mégis feszes...dögönyöznivaló..markolásznivaló...fenséges finomság!! De persze ezt honnan tudhatnák azok,akik egész életükben csak a csontjaikat vagy más csontjait simogatták?? Sehogy. Félreértés ne essék. Én ezzel nem azt mondom, hogy aki vékony, vagy átlagos..nem szép, nem vonzó.Dehogynem! Csak nem nekem. De ehhez ugyanannyi jogom van, mint azoknak akik számára a ducik nem vonzóak. :) A férfiak jelentős hányada pedig szintén hasonló véleményen van, mint én. Tehát mindenki, sovány is, molett is, kövér, átlagos is, sportos is megtalálhatja a párját. Ehhez csak az kell, hogy mindenki fogadja el és szeresse önmagát olyannak, amilyen! Ha ez nem megy, akkor pedig változtasson! ÖNMAGÁÉRT! Ne másért...ne apasikért, a csajokért, a világért...csak és kizárólag önmagáért! Egymást pedig lehetőleg ne sértegessük...mert ez nagyon gáz. Őszintén...nem mindegy ki hány kiló? Akit más súlya, kinézete zavar...az önmagával sincs rendben. Előbb söpörgessen mindenki a saját háza táján....max utána foglalkozzon mással.

2015. nov. 30. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!