Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy duci srác vagyok, nem szeretek annyira sportolni, de tetszeni akarok a lányoknak, szóval ugye megéri hogy páwa fiú legyek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 18. 15:31
2/14 anonim válasza:
Szerintem nem, nekem nem jönnek be. Mennyire vagy duci?
18/L
3/14 anonim válasza:
Legyél hipszer. Vagy pukedli punk. Ezek amolyan lázadók. Izé... te meg lázadj a jóízlés ellen.
4/14 Zolika53 válasza:
Páwa omg :D jah legyél az de a rosszabbik fajta :D
5/14 anonim válasza:
Páwák buz..zik úgy a búzáknak fogsz tetszeni!
6/14 anonim válasza:
ha kövér vagy maradnak a kövér lányok...vagy azok se...:))))
7/14 anonim válasza:
Szia.
Először is, mennyire vagy duci?
Másodszor, bármennyire legyél duci, jobb, mint a páwa.
De ha neked nem gond, képet küldhetnél, többet tudok mondani.
8/14 anonim válasza:
WTF? mi az hogy páva ? Aki nem "DUCI" az egyből páva, tehát akkor mondjuk scott adkins is páva, meg jared padalecki is páva, és még sorolhatnám napestig? Akkor én is páva vagyok, az mindegy, hogy kb 190cm magassághoz 90kg 14% testzsír, de aki jól néz ki az már páva, ugye bár? :'D xĐ fuck the logic
9/14 anonim válasza:
ja és ne használd ezt a szót, ha azt se tudod, hol vagy, hogy kell használni ...
10/14 anonim válasza:
Hogy jön ide a testzsír %-od? senki se kérdezte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!