Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha szinte utálom a gyerekeket, és nem is akarok? 21L
Minek akarnál? Éld a fiatal éveidet! :) Meg van elég ember. Nem miattad fog kihalni az emberiség. :D
(Én sem akarok. 19F)
Egy gyerek addig aranyos amíg:
- Nem a tied.
- Legalább 5 méter távolságba van.
- Nem sír.
Én is ezt gondolom pedig nő vagyok. Sokszor álmodozom arról hogy egy gyönyörű kertes házba élek a férjemmel meg a gyerekeimmel, de semmi sem ilyen egyszerű. És én sem tudom elképzelni ezt az egészet. Távol állnak tőlem a gyerekek. Én is inkább utazgatni szeretnék, és szórakozni.
Szerencsére a mostani barátom is ugyan így gondolja.
De attól még nem kizárt hogy ez változni fog.
Te sem tudhatod.
Az, hogy tudod, hogy nem szeretnél gyereket szerintem nem baj, viszont az, hogy utálod a gyerekeket és nem váltanak ki belőled semmiféle jó érzést, inkább viszolyogsz tőlük az elég gáz.
Úgy gondolom, hogy egy egészséges lelkű, normál emberből (teljesen mindegy hogy férfi vagy nő) attól függetlenül hogy később szeretne gyereket vagy sem, egy kisbaba vagy kisgyerek látványa jóérzést, melegséget, kedvességet, mosolyt vált ki, ami belőled hiányzik így inkább tűnsz ridegnek, érzéketlennek mint nőiesnek :)
valtozhat meg a velemenyed , de gondolom magadban most azt mondod nem miert valtozna , azert mert az evek alatt meg alakulhat a szemelyiseged noverem is ugy volt mint te , lam ra 5 evre gyereke lett
de szerintem te biztos nagyon makacs vagy a sorokbol ki is derult
de majd erre emlkezz , lehet hogy az eleted egyik legnagyobb hibajat koveted el
inkabb azt sajnalom hogy akinek nem lehet gyereke az mirol marad le , hulyeseget ne csinaljal max ha nem akkarsz majd gyereket es "veletlenul" osszejon ak abortusz .. hulyeseget meg ne csinaljal
Én se tudom megérteni az ilyeneket. Most nem tartod fontosnak, de 40 évesen lehet már másképp fogsz gondolkodni. Nem is most kell szülnöd...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!