Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha szinte utálom a gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha szinte utálom a gyerekeket, és nem is akarok? 21L

Figyelt kérdés
Minden stimmel velem, jól nézek ki ( nem akarok beképzeltnek tűnni, de tényleg), randikon is mindig jól eltudom beszélgetni, mindig keres utána a férfi...stb, de ha felteszik a kérdést, hogy akarok e majd gyereket, esetleg fiút, vagy lányt, és én válaszolok, hogy nem akarok akkor nem akarják elhinni, furcsán néznek, meg hogy majd ez változik...stb De nem, ez nem fog változni, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valami legyen a hasamban, hogy szüljek, szopassam, pelenkázzam. Viszolygok a gondolattól. Én utazgatni akarok, dolgozni, szórakozni, nem gyereket nevelni. Tini korom óta ezt gondolom, és nem változik. Sok nő meg lehord, hogy milyen nő vagyok én, ez legnagyobb öröm egy nő életében, hogy anya legyen...stb. Erősen gondolkodom az elköttetésen is, azt is tudom, ha véletlenül teherbe esnék aminek jó ha van 1 szàzalék esélye rögtön elvetetném. Nem váltanak ki belőlem a gyerekek érzelmeket, hogy jajj de jó lenne egy, milyen aranyos, hasonlók.
2014. aug. 17. 17:35
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már a médiát. Mindenhol ezt olvasni, hogy a média miatt ilyenek a fiatalok, holott az összes tinimagazin azt írja, hogy várjanak az elsővel, védekezzenek. Tudom, mert van egy kiskamasz hugom. Az anorexiàt is a média számlájára írják, pedig elég belenézni akár a fókuszba, azok is azt szajkózzák, hogy ez mennyire nem egészséges, nem vonzó, nem szép. Sok vallásos takarózik csak ezzel a média szöveggel. A born this way c. számmal szerintem semmi baj nincs, azt mondja, hogy fogadjuk el magunkat, egymást, nem értem hol benne a hiba.
2014. aug. 17. 17:53
 22/27 anonim ***** válasza:
17%
Nekem alapból nem is kellenél,pont emiatt.Ha egy olyan barátnőm lenne aki nem tud szüli,amelett kitartanák,de te tudsz csak nem akarsz,kösz de nem,fontos a család nem is kicsit,már aki nem hülye hozzá.
2014. aug. 17. 18:00
 23/27 anonim ***** válasza:
19%

Épp ez az kedves kérdező, már el is zárkózol a "média" dologtól.

Born this way klipjének mély jelentését pedig nem is látod, (gusztustalan, visszataszító módban mutatja a gyermekszülést), felszínes vagy, ha csak eddig jutottál, amit a szádba rágtak, hogy "fogadjuk el magunkat".

Felesleges írni bármit is. Légy boldog így :) Adieu.

2014. aug. 17. 18:25
 24/27 anonim ***** válasza:
A focus azt mondja hogy milyen rossz? :O Látod, az ilyen naivakat vakítja el teljesen. A focus azt mondja közben minden filmbe kell egy anorexiás p**sa akinek aránytalanul nagy melle és feneke van.
2014. aug. 17. 18:42
 25/27 anonim ***** válasza:
31%

Nem baj ha utálod őket,és nem akarsz,énis utálom őket. :D de inkább a kislányokat... meg a k...a hisztijüket :DD Amugy kiskorodba szerettek a szüleid,nem hanyagoltak el? mert lehet ez is szerepet játszik a dologaban. :oo Aki meg azt fújja,hogy milyen gáz,hogy utálod a gyerekeket sz*rd le :DD éld úgy az életed ahogy te jónak látod,gondolod :)))

20/L

2014. szept. 2. 19:34
 26/27 anonim ***** válasza:
78%

Engem is folyton piszkálnak a gyerekkel. Az olyan dolgokat, amiket nem szeretek, igyekszem távol tartani az életemtől.

Tegnap is zengett az utca egy hisztis kis retek bőgésétől. Minden tiszteletem azoké, akiknek ehhez türelme van, de nekem csak az agyamat b....a fel.

Olyan társ kell neked, aki nem egy "háziasszony" típusú nőt akar.

2014. szept. 8. 10:10
 27/27 anonim ***** válasza:
60%
Én is utálom a gyerekeket szivem, főleg másokét. Kis patkányokból lesznek a nagyok.
2014. nov. 13. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!