Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha szinte utálom a gyerekeket, és nem is akarok? 21L
Épp ez az kedves kérdező, már el is zárkózol a "média" dologtól.
Born this way klipjének mély jelentését pedig nem is látod, (gusztustalan, visszataszító módban mutatja a gyermekszülést), felszínes vagy, ha csak eddig jutottál, amit a szádba rágtak, hogy "fogadjuk el magunkat".
Felesleges írni bármit is. Légy boldog így :) Adieu.
Nem baj ha utálod őket,és nem akarsz,énis utálom őket. :D de inkább a kislányokat... meg a k...a hisztijüket :DD Amugy kiskorodba szerettek a szüleid,nem hanyagoltak el? mert lehet ez is szerepet játszik a dologaban. :oo Aki meg azt fújja,hogy milyen gáz,hogy utálod a gyerekeket sz*rd le :DD éld úgy az életed ahogy te jónak látod,gondolod :)))
20/L
Engem is folyton piszkálnak a gyerekkel. Az olyan dolgokat, amiket nem szeretek, igyekszem távol tartani az életemtől.
Tegnap is zengett az utca egy hisztis kis retek bőgésétől. Minden tiszteletem azoké, akiknek ehhez türelme van, de nekem csak az agyamat b....a fel.
Olyan társ kell neked, aki nem egy "háziasszony" típusú nőt akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!