Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha szinte utálom a gyerekeket, és nem is akarok? 21L
Egyszerű dolog, de milyen gyorsan fel tud dühíteni másokat!!
:DD Sok ember szemében ez nagyobb bűn, mint felelőtlenül és rossz körülmények között gyereket vállalni.
Ez a te életed, azt csinálsz vele, amit akarsz!
7-esnek igaza van!
"Az, hogy tudod, hogy nem szeretnél gyereket szerintem nem baj, viszont az, hogy utálod a gyerekeket és nem váltanak ki belőled semmiféle jó érzést, inkább viszolyogsz tőlük az elég gáz. "
Nem az a baj, hogy nem akarsz gyereket , hanem az h utálod őket. Nem kötelező velük lenned nem kötelező semmi sem de az h utálod őket az baj mint emberi tényező.
Nincs ezzel baj,te ilyen vagy és kész.
De szerintem ez még változni fog,ilyen fiatalon nem tudhatod biztosan,hogy mit hoz a holnap.Lehet hogy halálosan szerelmes leszel valkibe és szeretnéd majd egy közös gyermekkel megkoronázni a kapcsolatotokat.Én sem akarok még gyereket pedig 30F vagyok,de idővel igen.Nem kell semmit elkapkodni,ráérsz.
Tetszik a hozzáállásod az élethez,én is hasonlóan gondolkozom ezekről a dolgokról.
nekem nem
23 vagyok és kifejezetten gyűlölöm őket
nehezen, de találtam olyan pasit, akinek nem kell és elfogadja
Manapság a gyerekvállalásnak csak a negatív oldalát mutatják be. De ez a kapcsolatoknál is megtalálható.
Médiában csak szét kell nézni. Csak egy példa, Lady Gaga Born this way clip, és elfogadott az egész, hogy így mutatja be. És fiatal tömegek zabálják, aztán tudatalatt nő a gyom.
miért lenne ribi azért mert nem akar gyereket? mi közötök van nektek hozzá? az ő élete, had döntsön szabadon, hogy mit kezd vele... amig nem árt másoknak addig mindenki tegye azt ami jól esik neki
kérdező neked annyit hogy nem feltétlen baj viszont ha hosszútávon tervezel kapcsolatot akkor ezt azonnal szögezd le a srácnak.. ja és igy elég nehéz is lesz életre szóló kapcsolatot kialakitani, ne köttesd el magad mert onnan nincs visszaút és nem tudhatod, hogy 10 év múlva mit akarsz majd... lehet hogy addigra kiéled magad, lesz karriered,sikerélményed és aztán meggondolod magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!