Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha szinte utálom a gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha szinte utálom a gyerekeket, és nem is akarok? 21L

Figyelt kérdés
Minden stimmel velem, jól nézek ki ( nem akarok beképzeltnek tűnni, de tényleg), randikon is mindig jól eltudom beszélgetni, mindig keres utána a férfi...stb, de ha felteszik a kérdést, hogy akarok e majd gyereket, esetleg fiút, vagy lányt, és én válaszolok, hogy nem akarok akkor nem akarják elhinni, furcsán néznek, meg hogy majd ez változik...stb De nem, ez nem fog változni, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valami legyen a hasamban, hogy szüljek, szopassam, pelenkázzam. Viszolygok a gondolattól. Én utazgatni akarok, dolgozni, szórakozni, nem gyereket nevelni. Tini korom óta ezt gondolom, és nem változik. Sok nő meg lehord, hogy milyen nő vagyok én, ez legnagyobb öröm egy nő életében, hogy anya legyen...stb. Erősen gondolkodom az elköttetésen is, azt is tudom, ha véletlenül teherbe esnék aminek jó ha van 1 szàzalék esélye rögtön elvetetném. Nem váltanak ki belőlem a gyerekek érzelmeket, hogy jajj de jó lenne egy, milyen aranyos, hasonlók.
2014. aug. 17. 17:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű dolog, de milyen gyorsan fel tud dühíteni másokat!!

:DD Sok ember szemében ez nagyobb bűn, mint felelőtlenül és rossz körülmények között gyereket vállalni.

Ez a te életed, azt csinálsz vele, amit akarsz!

2014. aug. 17. 17:42
 12/27 ASOT ***** válasza:
33%

7-esnek igaza van!

"Az, hogy tudod, hogy nem szeretnél gyereket szerintem nem baj, viszont az, hogy utálod a gyerekeket és nem váltanak ki belőled semmiféle jó érzést, inkább viszolyogsz tőlük az elég gáz. "

Nem az a baj, hogy nem akarsz gyereket , hanem az h utálod őket. Nem kötelező velük lenned nem kötelező semmi sem de az h utálod őket az baj mint emberi tényező.

2014. aug. 17. 17:42
 13/27 anonim ***** válasza:
Ja egyébként meg nem értem, hogy minek adsz mások véleményére? Ettől úgy sem fog megváltozni az álláspontod, vagyis elege felesleges feltenned ilyen kérdést.
2014. aug. 17. 17:43
 14/27 anonim ***** válasza:
21%

Nincs ezzel baj,te ilyen vagy és kész.

De szerintem ez még változni fog,ilyen fiatalon nem tudhatod biztosan,hogy mit hoz a holnap.Lehet hogy halálosan szerelmes leszel valkibe és szeretnéd majd egy közös gyermekkel megkoronázni a kapcsolatotokat.Én sem akarok még gyereket pedig 30F vagyok,de idővel igen.Nem kell semmit elkapkodni,ráérsz.

Tetszik a hozzáállásod az élethez,én is hasonlóan gondolkozom ezekről a dolgokról.

2014. aug. 17. 17:44
 15/27 anonim ***** válasza:
92%

nekem nem

23 vagyok és kifejezetten gyűlölöm őket

nehezen, de találtam olyan pasit, akinek nem kell és elfogadja

2014. aug. 17. 17:44
 16/27 Kurtz Bickle ***** válasza:
Neked baj? Csak mert a mi életünkre nem igazán van hatással, így nem tudjuk megítélni. Annak kell elfogadnia így, aki majd a párod lesz. Egyébként pedig előfordulhat, hogy 26-27 körül már máshogy fogod gondolni. Szerintem sok lány gondolkodik úgy, mint te, mert eléggé félelmetes belegondolni, hogy egy másik emberi lény lakik (konkrétan élősködik, akár tetszik, akár nem) a hasukban, de aztán érnek annyit, hogy a pozitív oldalát kezdik nézni a dolognak. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ha nálad ez nem következik be, akkor éretlen vagy. 21 évesen még nem állsz készen az anyaságra, ami teljesen érthető dolog. Én ezt egyelőre nem bonyolítanám túl.
2014. aug. 17. 17:45
 17/27 anonim ***** válasza:
7-esnek és 12-esnek van igaza :)
2014. aug. 17. 17:45
 18/27 anonim ***** válasza:
7%

Manapság a gyerekvállalásnak csak a negatív oldalát mutatják be. De ez a kapcsolatoknál is megtalálható.

Médiában csak szét kell nézni. Csak egy példa, Lady Gaga Born this way clip, és elfogadott az egész, hogy így mutatja be. És fiatal tömegek zabálják, aztán tudatalatt nő a gyom.

2014. aug. 17. 17:46
 19/27 anonim ***** válasza:
45%

miért lenne ribi azért mert nem akar gyereket? mi közötök van nektek hozzá? az ő élete, had döntsön szabadon, hogy mit kezd vele... amig nem árt másoknak addig mindenki tegye azt ami jól esik neki

kérdező neked annyit hogy nem feltétlen baj viszont ha hosszútávon tervezel kapcsolatot akkor ezt azonnal szögezd le a srácnak.. ja és igy elég nehéz is lesz életre szóló kapcsolatot kialakitani, ne köttesd el magad mert onnan nincs visszaút és nem tudhatod, hogy 10 év múlva mit akarsz majd... lehet hogy addigra kiéled magad, lesz karriered,sikerélményed és aztán meggondolod magad

2014. aug. 17. 17:51
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi kivetnivaló, a te életed, a te tested. Sokkal önzőbb az, aki ezek ellenére erőltetné, hogy vállalj egy gyereket, vagy elítél emiatt.
2014. aug. 17. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!