Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a duci lányoknak még van esélye pasit találni a mai világban?
Azért ha a barátnőd heti 3* sportol és jól eszik, akkor az látszik rajta. Ha valóban genetikailag ilyen, akkor a sportnak a súlyától függetlenül látszódnia kell rajta.
Én 170 vagyok, 58 kilóval. Voltam 53 is, akkor szarabbul néztem ki, több volt rajtam a felesleg. Ezt alapul véve, ehhez a magassághoz, ha valaki nem sportol, akkor a 65 már bőven husi, 80 pedig már kövér.
Na most gondolhatod, hogy a 165/100 az már nagyon nagyon túlsúlyos..
Ez pedig bizony egy ilyen dolog.. Ha valaki kövér, akkor arról elsőként az ember azt gondolja, hogy lusta és igénytelen magára.
Több ismerősöm van, aki elhízott..nagyon durván. Közülük csak egy volt, akiről kicsit később kiderült, hogy eü probléma áll a háttérben.. A többi egyszerűen csak elhízott. És őszintén? Fogalmam sincs, hogy a barátjuk hogy volt képes ezt elviselni. Mert az is más, ha valaki alapból így jön össze a párjával, mint a te barátnőd is, és más ha valaki a 165/45-ről hízik meg 165/90re.. És tényleg. Nagyon durva..
Ha a barátnődnek nincs semmilyen egészségügyi problémája akkor kizárt,hogy a génjei miatt ne tudjon lefogyni.Szerintem nem erőlteti meg magát igazán,még több mozgással és kevesebb kalória bevitellel meg kell,hogy induljon a fogyás.Nincs kivétel.
Talán soha nem lesz olyan bomba alakja mint neked,de sokat tudna magán alakítani,csak több akaraterő kellene hozzá.
Te elég bénán vagy bekötve. Én is ismerek csajt, rohadt szép arca van, bár egy bunkó kretén, de az arca akkor is szép, és 1-2 évesn képen még átlagosan vékony volt, aztán meghízott, most elég húsos, aerobikra is jár, csak tudod utána issza a turmixot. De ettől az egésztől csak a nagy sódarja és segge mellé még meg is hátasodott.
Úgyhogy amiket leírsz, abban nagy csúsztatások vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!