Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit akarnak a nők?
Igen, legyen humoros. Jóképű, hát relatíve az sem árt, ha nem bűnronda.... és persze viszonylag határozott.
A gazdag, túl népszerű, nagyképű férfiakat viszont utálom. A szexen kívül csak az érdekli őket, hogy a szuper kocsijukkal villogjanak a haverok előtt. Szerelem, komoly párkapcsolat, a másik támogatása, segítése, ha valami érzelmi problémája van? Ez nemigen szerepel a szótárukban és az ilyesmi nekem távolról sem jön be. Maximum szórakozásra, ha épp nincs kapcsolatom, de szórakozni meg most nincs kedvem.
Volt anno egy osztálytrásam, mindent el tudott adni, meggyőzőtt mindenkit rajtam kívül, h neki kell az a cucc, amit éppen árul. Sztem sokan utólag rájöttek, h nem kellett volna megvenni. :D Na, ez hogy függ össze a csajozással? A nők sztem tényleg nem tudják többségében, h mit akarnak, arról kell meggyőzni őket, h téged akarnak, általában le lehet dumálni a bugyit róluk, én is ledumáltam, igaz én nem futó kalandokat keresek, de még az is volt, neten le lehet dumálni róluk, és még nehezítettem is a helyzetem, de úgyis sikerült ahhoz képest elég sokszor.
Nézd meg a Lenyúlsz, vagy kinyúlsz filmet, h hogy adják el a kocsikat, úgy dumáld rá magad egy csajra. :D
mond azt a csajnak hogy havi 700.000 Ft keresel.
(na persze en ennyit keresek, de sose kapom meg(mert csak keresem))
na ezzel mar meg is van az a feltetel hogy jol keres, es humoros is :))
amugy meg igazad van, ha nem vagy picit jokepu lehetsz akarmilyen kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!