Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit akarnak a nők?

Figyelt kérdés
Annyira bírom, ha azt hallom/olvasom, hogy egy nő sír, mert nem talál egy normális srácot. De ez, hogy normális... Nem igazán érzem teljesen őszinte jelzőnek. Fájna odaírni, hogy ez azt takarja, hogy az illető legyen humoros, népszerű, jóképű, relatíve gazdag? Önmagában hiába állok kedvesen és határozottan egy adott lányhoz, ha az előzőek nem teljesülnek, már nem vesz komolyan, maradunk "csak barátok".
2016. ápr. 9. 12:06
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Igen, legyen humoros. Jóképű, hát relatíve az sem árt, ha nem bűnronda.... és persze viszonylag határozott.

A gazdag, túl népszerű, nagyképű férfiakat viszont utálom. A szexen kívül csak az érdekli őket, hogy a szuper kocsijukkal villogjanak a haverok előtt. Szerelem, komoly párkapcsolat, a másik támogatása, segítése, ha valami érzelmi problémája van? Ez nemigen szerepel a szótárukban és az ilyesmi nekem távolról sem jön be. Maximum szórakozásra, ha épp nincs kapcsolatom, de szórakozni meg most nincs kedvem.

2016. máj. 12. 09:43
 32/37 anonim ***** válasza:

Volt anno egy osztálytrásam, mindent el tudott adni, meggyőzőtt mindenkit rajtam kívül, h neki kell az a cucc, amit éppen árul. Sztem sokan utólag rájöttek, h nem kellett volna megvenni. :D Na, ez hogy függ össze a csajozással? A nők sztem tényleg nem tudják többségében, h mit akarnak, arról kell meggyőzni őket, h téged akarnak, általában le lehet dumálni a bugyit róluk, én is ledumáltam, igaz én nem futó kalandokat keresek, de még az is volt, neten le lehet dumálni róluk, és még nehezítettem is a helyzetem, de úgyis sikerült ahhoz képest elég sokszor.

Nézd meg a Lenyúlsz, vagy kinyúlsz filmet, h hogy adják el a kocsikat, úgy dumáld rá magad egy csajra. :D

2016. máj. 12. 10:13
 33/37 anonim ***** válasza:
32-esnek valahol azért igaza van, mondom ezt nőként. Néha a nők is akarnak egyet szórakozni és nem is bánják, ha akár neten keresztül ledumálják róluk a bugyit, közben ők is ledumálják rólad a gatyeszt és kész. :D
2016. máj. 12. 10:31
 34/37 anonim ***** válasza:
#33 en nem szorakozaskepp gondoltam, vagy laza kapcsolatkent, en igyekszem hosszabb tavura, ha esetleg felreertheto voltam, de ha vki lazat akar, azt is megoldhato, ha olyat talal. En is talaltam olyat is, de az nem olyan nagy orom nekem, max addig a par percig
2016. máj. 12. 10:35
 35/37 anonim ***** válasza:
34-es, ezzel egyetértünk.
2016. máj. 12. 11:16
 36/37 anonim ***** válasza:
Ezzel a ledumáljuk dologgal, részben én is egyetértek. De még egy embert sem láttam, aki képes volt ledumálni, de nem nézett ki jól vagy nem volt rajta külsőleg valami vonzó. Egy ronda srác hiába próbálkozik akármilyen dumával, nem jön össze neki. Sajnos van ilyen haverom, 20 évesen még szűz, pedig tényleg próbált jó pár módszert. Én meg gyengébb szöveggel, jobb megjelenéssel, több sikert érek el.
2016. máj. 12. 17:21
 37/37 anonim ***** válasza:

mond azt a csajnak hogy havi 700.000 Ft keresel.

(na persze en ennyit keresek, de sose kapom meg(mert csak keresem))

na ezzel mar meg is van az a feltetel hogy jol keres, es humoros is :))

amugy meg igazad van, ha nem vagy picit jokepu lehetsz akarmilyen kedves.

2016. máj. 28. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!